HCL.HR

Pripremite tenkove za nove World of Tanks kupove ovog vikenda

Igor Belan 09.03.2016.   •   1 komentara


Pročitajte tko je izborio pobjedu u našim prošlotjednim World of Tanks kupovima i prijavite se za novu rundu napucavanja tenkovima ovog vikenda.

1

Naš prvi World of Tanks 5on5 Weekly Clash kup održan je prošlog vikenda, a čestitke šaljemo ekipi WhoKilledBambi koja je završila na prvom mjestu, osvojila brdo WoT golda i ušla u povijest kao prvi osvajači Weekly Clash kupova na ESL Adriji. No kao što znate, mi svakog vikenda održavamo dva World of Tanks kupa na ESL Adriji pa je uz taj Weekly Clash kup održan i prvi 7on7 kup u također novoj seriji Adria Open kupova. Tamo je slavio hrvatski tim Elite Squad koji su sa svojom sedmeročlanom posadom tenkista osvojili golemu količinu golda i još jednom dokazali da pripadaju na samom vrhu regionalne World of Tanks scene.

Drugdje na ESL-u, Elite Squad je sudjelovao i na ESL Go4WoT kupu prošle nedjelje i završio na impresivnom trećem mjestu, a još jedan poznati regionalni tim, TWB Gaming, osvojio je četvrto mjesto na finalnom Go4WoT kupu 2. mjeseca. GG momci, tako se to radi!

A što se nadolazećeg vikenda tiče, vrijeme je da najavimo novu rundu Weekly Clash i Adria Open kupova u WoT-u.

Prijave za ta dva turnira su sada otvorene i apsolutno svi zainteresirani tenkisti iz naše regije su pozvani prijaviti se.

Sljedeći Wot 5 na 5 Weekly Clash Adria kup igra se u petak u 19 sati, a prijaviti se možete klikom ovdje.

Malo veći sedmeročlani timovi mogu se prijaviti za WoT 7 na 7 Adria Open kup koji se igra u subotu s početkom od 17 sati – samo kliknite ovdje za prijavu.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • tothwow

    11.03.2016 - 20:53

    zasto niko ne igra war thunder? puno bolja igrica od wot-a

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?