HCL.HR

Produžena Rainbox Six: Siege zatvorena beta

Igor Belan 27.09.2015.   •   6 komentara


Nakon što se mnogi igrači nisu mogli spojiti u meč na početku zatvorenog beta testa, Ubisoft je odlučio ispraviti nepravdu produžecima.

Rainbow Six: Siege ovih dana mnogi su dobili priliku zaigrati kroz zatvorenu betu, ali mnogi se ujedno imali problema sa spajanjem u mečeve. Zbog takvih poteškoća Ubisoft je odlučio produžiti trajanje zatvorene bete za tri dana – sve do 1.10.

Razvojni tim iza igre kaže: “Dobivamo dobre povratne informacije o sadržaju u beti, a matchmaking sustav i stabilnost servera smo poboljšali. Još neke probleme moramo srediti, naravno, i nastaviti ćemo to raditi sve do kraja bete. Poradi trenutne situacije, odlučili smo produžiti zatvorenu betu za još tri dana. Trajati će do četvrtka, 1. listopada”.

Pristup beti dobili su svi oni koji su prednaručili igru, ali i mnoštvo sretnika koji su se prijavili za testiranje putem službene stranice. Ubisoft kaže da će u periodu prije kraja bete poslati još nekolicnu pristupnih kodova onima koji nisu prednaručili, a potvrdili su i da su poslali sve kodove za prednarudžbe koje su imali.

Mi smo među sretnicima koji su već dobili pristup beti, ali smo ujedno bili i među nesretnicima koji su imali problema sa spajanjem u mečeve. Probat ćemo opet do kraja bete pa očekujte i novi video komentar iz Siegea. Do tada, provjerite stari video komentar koji smo snimili igrajući alpha verziju prije nekoliko mjeseci.

Komentari (6)

  • Missionary

    27.09.2015 - 22:26

    Najgore je sto meni kaze da imam zagarantovan kljuc i bit ce mi poslan…evo sad je 28. i nikada ga nisam dobio.

    • IaMarmageddoN

      @Missionary, 28.09.2015 - 08:23

      Meni je jučer poslijepodne došao. Prema mojem mišljenju toliko ima bugova da postoji šansa da još malo produže betu pa možda i tebe pozovu u nju.

  • Nemesis_Hr

    28.09.2015 - 09:08

    ako si se registriro preko gmail-a provjeri u promotions,tamo je i meni u subotu stigao mail sa serijskim brojem,btw igra je super nakon (BF3) prva igra da mislim da ce biti dobra za igranje sa ekipom,jedino spajanja na server je los,puno bolje mi je rijesenou bf-u,ovo je vise ko cod,il je to mozda stvar navike,ali definitivno preporuka svakome da proba pa nek procjeni sam

  • jichba666

    28.09.2015 - 09:47

    samo neka riješe lag i to je to, igra je super, kontam ju čak i nabaviti! to bi bila prva igra iz RS serijala koja mi se svidjela

  • pesek32

    28.09.2015 - 10:42

    Dal se još može prijavit za betu?

  • bobrock55

    28.09.2015 - 13:53

    u naslovu piše Rainbox Six xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?