HCL.HR

Project BlueStreak je F2P naslov Cliffa Bleszinskog

ToxarE 10.07.2014.   •   3 komentara


Nakon višednevnog najavljivanja, bivši Epicovac Cliff Bleszinski i njegov novooformljeni Boss Key Productions otkrili su Project BlueStreak, igru koja zapravo još ni ne postoji.

Proteklih nekoliko dana tvorac Gears of Wara Cliff Bleszinski najavljivao je svoj povratak iz prijevremene developerske mirovine i otkrivanje nove igre za koju je oformio novi studio Boss Key Productions.

Otkrivanje se zaista dogodilo, ali kao da i nije – jer sve što je Bleszinski otkrio već smo ranije znali – radni naziv igre je Project BlueStreak, riječ je o free-to-play naslovu, multiplayer igri, znanstveno fantastičnom arena shooteru iz prvog lica, planiranom primarno za PC platformu. Ono što nismo znali jest da će igru izdati Nexon America, premda je to manje važno u cijeloj priči.

Igra kao takva, međutim, još nije u razvoju već je u konceptualnoj fazi. Bleszinski ne zna što će točno prodavati mikrotransakcijama, no odlučan je u tome da igra ne bude temeljena na pay-to-win principu, već da bude orijentirana na vještinu igrača.

U puni razvoj krenut će do kraja ove godine kada se Boss Key tim potpuno oformi s dvadesetak zaposlenika. Za sada ih desetak, mahom bivših developera iz Ubisofta, Epica i Activisiona, tako da nam u ovoj prvoj najavi zapravo nemaju što otkriti, osim konceptualnog crteža koji možete pogledati ispod ovih redaka.

Komentari (3)

  • vojnovic4

    10.07.2014 - 20:13

    Steta sta nema za ps4 ali ko zna mozda se pojavi kad tad

    • Ementaler

      @vojnovic4, 11.07.2014 - 07:35

      Zapravo, još ne postoji za ništa 🙂 Ali kroz godinu-dvije koliko će biti potrebno da ovo izađe u nekoj beti na tržište, vjerojatno će se najaviti i za PS4/XBO. Vjerojatno ih ne košta previše portati na konzole, a isplati se proširiti bazu igrača kad pričamo o F2P igri.

    • vojnovic4

      @vojnovic4, 11.07.2014 - 09:15

      A e i jos je playstation pregrlio F2P model igara

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?