HCL.HR

Project Cars ima datum izlaska, opcije za grafiku čak i na konzolama

Igor Belan 16.04.2015.   •   4 komentara


Ambiciozni trkaći naslov konačno je zapečatio datum izlaska u 5. mjesecu, a iznenadit će vas čuti da ćemo osim na PC-u grafiku moći podešavati donekle i na konzolama.

Navikli smo da dobre PC igre imaju niz opcija za podešavanje razine grafičkih detalja, no čini se da će nadolazeći Project Cars imati takve opcije čak i u izdanju za konzole. Otkrio je to Digital Foundry kada su nedavno dobili priliku isprobati nadolazeću igru, a kažu da će se takve opcije pojaviti u PS4 i Xbox One izdanjima.

“Opcije su poslagane u nekoliko menija, uključujući “Visual FX”, “Authenticity”, “Field of View” i “Movement”. Možemo podešavati post-process značajke poput blooma i efekte poput kiše i blata, kao i podešavati field of view opciju po želji.”, kaže Digital Foundry.

Kako će se mijenjanje tih postavki odraziti na framerate na konzolama trenutno nije poznato, no pritom valja podsjetiti da je nedavno potvrđeno kako će se Project Cars vrtiti u 60 FPS-a na obje konzole trenutne generacije, s razlikom da će rezolucija na PS4 biti 1080p, dok će ista na Xboxu One biti 900p.

S tim postavkama ćemo se moći zaigrati 8. svibnja, kada će igra službeno izaći u verzijama za PC, PS4 i Xbox One. Nakon nekoliko odgoda, taj datum izlaska danas je konačno potvrdio izdavač Bandai Namco kroz službeni Twitter profil. Igra će dobiti i Wii U izdanje kasnije tijekom godine, no taj datum izlaska još nije objavljen.

Sa svrhom dodatnog podizajna prašine oko igre, jučer je objavljen i prekrasan novi trailer koji na momente stvarno djeluje kao prava stvar.

Komentari (4)

  • Artyom

    16.04.2015 - 23:23

    Bila bi forua da u ovoj legend karijeri u kojoj napreduješ kroz razne vozačke discipline na kraju imaš ultimativni cilj postati vozač formule 1, ali sumnjam da dev tim može nabavit i tu licencu.

  • ANGMAR

    17.04.2015 - 10:25

    Koja je shema točno, je li ima kupovine auta kao u gran turismu ili ti ih igra sama dodijeli…?

  • vjkzg

    17.04.2015 - 13:25

    Uuuuu sav sam se uzj..o oko ovog,zgleda obećavajuće…Volan se vadi iza prašnjavog kuta! Noći planiraju po dan-dva unaprijed i da velik mod igranja…Wrooom!!!

  • goldfinger

    17.04.2015 - 14:58

    Vrhunski!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?