HCL.HR

Project GODUS je duhovni nasljednik Populousa

ToxarE 22.11.2012.   •   2 komentara


Peter Molyneux i njegov tim 22Cans pokrenuli su Kickstarter kampanju za igru pod radnim imenom GODUS, inače strategiji koja će naslijediti slavni Populous.

Ukoliko u sljedećih 29 dana 22Cans uspije prikupiti 450 tisuća funti putem Kickstartera, na PC i mobilne platforme vratit će se nekadašnji klasik Populous. No ne govorimo ovdje o nekakvoj preradi već o punom nastavku, ili bolje rečeno nasljedniku. Isti zasad nosi naziv Project GODUS, a opisuje ga se kao inovativno novo izdanje Populousa.

GODUS će biti pristupačan strateški naslov, ali u isto vrijeme i jako dubok. Cilj u igri bit će izgraditi svoje pleme i preživjeti mrežne sukobe s drugim igračima. „Građevinski“ dio igre vući će inspiraciju iz Populousa, borba će biti odrađena po uzoru na Dungeon Keeper, dok će sučelje sličiti onome iz Black and White igara. GODUS će imati specifičan grafički stil, o čemu nešto više možete pogledati u sljedećem videu.

Procedura financiranja razvoja igre je više-manje poznata. Za 15 funti dobivate digitalni primjerak igre kada ista izađe negdje tijekom iduće godine, a za više od tisuću dolara dobivate kojekakav nakit i priliku da upoznate maštovitog Molyneuxa. Financiranje zasad ide dobro, a nadamo se da će se tako i nastaviti dok se ne dosegne traženi iznos.

Komentari (2)

  • Zeus_CM

    22.11.2012 - 13:40

    Populous 3 jedna od mojih najdražih strategija.

  • Dream Breaker

    05.07.2019 - 12:33

    Populous: The Beginning je za ovo REMEK DJELO.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?