HCL.HR

Project Natal ili Playstation Move?

Igor Belan 22.03.2010.   •   3 komentara   •   HCL objave


Nintendo Wii započeo je cijelu priču, a Microsoft i Sony sa svojim Natalom i Moveom nastavljaju je. Čija tehnologija je bolja? Pokušali smo usprediti u novom special tekstu.

“Proizvođači igara zajedno s ostalim kreativcima tvrde da je vrijeme za novu razinu gaminga, jednu koja će razbiti barijeru između hardcore i casual igrača. Sudeći po njihovim idejama, vrijeme je za tehnike kontroliranja igara pokretima, gestikulacijama, glasom, pa čak i fizičkim reakcijama na ono što prezentira aplikacija. Microsoft i Sony dugo su mudrijali, a konačne rezultate obznanili su u obliku projekata zvanih Natal i Move.” – Dio je ovo uvoda u naš special tekst u kojemu smo usporedili nedavno detaljnije predstavljeni Playstation Move i Microsoftov Project Natal, nadolazeće tehnologije za upravljanje pokretima koje bi trebale revolucionizirati gaming, barem tako tvrde marketinški stručnjaci iz oba tabora. Kliknite na link ispod, pročitajte sve što morate znati o ovim novim načinima kontrole koje Sony i Microsoft pripremaju te prokomentirajte cijelu tu temu sa nama.

SPECIAL: Project Natal Vs Playstation Move

Komentari (3)

  • theEbom5o

    22.03.2010 - 19:54

    move je vec uraden sa wii-om a natal je nesto posve drugo jer ne moras plasticni didldo drzati u ruci nego sa svojim cijelim tijelom igras

  • wozzie-

    23.03.2010 - 10:20

    ma ovo će biti zakon za zdravlje!!kretati ćemo se a ne samo sjediti i gojiti se!! za ove tehnologije dajem + i sony-u i microsoft-u!!

    inače fan sony-a sam!!

  • AntraX

    25.03.2010 - 17:57

    natal mi izgleda nekak bolje

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?