HCL.HR

Project X Zone ima više od 200 likova

Renato Pedišić 25.06.2012.   •   0 komentara


Strateškom RPG-u na kojem surađuju japanski velikani Capcom, Sega i Namco definitivno neće nedostajati neprijatelja, NPC-a, ali ni igrivih likova.

Na službenom japanskom blogu igre objavljena je informacija kako će Project X Zone, 3DS ekskluzivni strateški RPG s borbom u parovima, sadržavati preko 200 likova. Riječ je dakako o likovima iz najpopularnijih franšiza studija koji sudjeluju na izradi igre – Capcoma, Sege i Namcoa.

I dalje nije isključeno da će svih 200 likova biti igrivi, ali najvjerojatnije će se velika većina njih pojavljivati u NPC obliku ili kao neprijatelji. Potvrđeno je da će čak i najobičniji minioni biti poznati iz već viđenih igara velikog trojca.

U postu na blogu je otkrivena i jedna nova gameplay komponenta nazvana „ally phase“ u kojoj se igrač prije napadanja neprijatelja može slobodno kretati po označenom dijelu terena, otvarati kutije s blagom i uništavati prepreke, ali ako igrač napadne neprijatelja takve aktivnosti nepovratno prestaju.

Izlazak igre u Japanu predviđa se za tekuću godinu, a sjevernoameričko i europsko izdanje još nije potvrđeno no za igru s ovakvim potencijalom nije ni isključeno.

FORUM: Nintendo 3DS podforum

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?