HCL.HR

Protagonist igre The Long Dark zvuči poznato

nebel 18.09.2013.   •   2 komentara


Obećavajuća simulacija preživljavanja u hladnom svijetu krenula je s Kickstarter kampanjom, a developer je objavio kako će glas glavnom liku posuditi Mark Meer, poznat i kao Commander Shepard.

Nedavno najavljeni naslov The Long Dark razvojnog tima Hinterland Games krenuo je s Kickstarter kampanjom, kako je bilo i najavljeno. Tim povodom dobili smo detaljan uvid u ideju igre, te u ekipu koja stoji iza nje. Sve će vam to biti prikazano u desetominutnom videu koji prilažemo ispod teksta, no prije nego ga odgledate evo jedne interesantne zanimljivosti koja u njemu nije spomenuta.

Protagonistu igre, pilotu Williamu Mckenziju, glas će posuditi glumac Mark Meer. Njegovo ime možda vam ne znači puno, no glas mu je svakako prepoznatljiv jer je bio prisutan kroz sve tri Mass Effect igre – ako ste igrali s muškom verzijom Commandera Sheparda. Meer je o angažmanu za ovu igru izjavio sljedeće: „Kada me Hinterland tim kontaktirao u vezi The Long Darka, odmah su me pridobili. Nema mnogo igara koje nude tako podcijenjenu, a opet snažnu ulogu; i znao sam da moram biti umiješan .

Inače, prikupljanje financijskih sredstava za razvoj igri na početku kampanje ide dosta dobro, no vidjet ćemo kako će to završiti za nekih mjesec dana. Kako bi se zahvalili za dobar početak kampanje, tim je podijelio i detalje o simulacijskom dijelu preživljavanja. Isti su dosta opširni pa ih ovdje nećemo prenositi, no ako vas zanimaju svakako ih pročitajte na ovom linku.

Komentari (2)

  • goldfinger

    18.09.2013 - 12:41

    Ovo bi definitivo moglo bit ok…

  • Me666

    18.09.2013 - 19:35

    Ako u bilo kojem trenutku igre kaže: "We'll bang, ok?" kupujem

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?