HCL.HR

Prva ekspanzija za Sims 4 namijenjena je radoholičarima

Zoran Žalac 05.02.2015.   •   0 komentara


The Sims 4 svoje prvo plaćeno proširenje pod nazivom Get to Work dobit će već u proljeće ove godine, a ono će se fokusirati na poslove koji su izostali iz osnovne verzije igre.

Krenulo je. Electronic Arts je najavio prvu ekspanziju za The Sims 4, pet mjeseci nakon izlaska igre koju su mnogi doživjeli kao podbačaj, uključujući i nas u HCL-u. Jedan od prigovora koje smo tada dali Simsima 4 bio je izostanak svih „normalnih“ karijera i mogućnosti zapošljavanja kao policajac, liječnik i tome slično. E sad, ne treba dugo pogađati što donosi prva ekspanzija.

The Sims 4: Get to Work omogućit će nam da se zaposlimo kao liječnik prve pomoći, policijski detektiv, znanstvenik i poduzetnik. Kao liječnici moći ćemo obavljati porode (prvi put u serijalu), kao detektiv istraživati misterije i hapsiti stare bakice. Znanstvenici će stvarati nova luda bića, dok će poduzetnik moći otvoriti pekarnicu, trgovinu odjećom, galeriju umjetnina, knjižaru itd. Ovim zanimanjima pridružit će se još i vještine fotografiranja i pečenja.

Ekspanzija je u planu za travanj ove godine, kada se slavi i 15. godišnjica Sims serijala. Kako je bolje proslaviti nego naplaćivanjem sadržaja za fanove koji su oduvijek željeli raditi virtualne porode.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?