HCL.HR

Prva epizoda King’s Questa sada je besplatna

Zoran Žalac 19.05.2016.   •   6 komentara


Uvodno poglavlje moderniziranog King’s Questa od sada se može zaigrati besplatno na svim platformama.

king's quest

Povratak King’s Questa oduševio je fanove, a i novu publiku, stoga je vesela vijest da je isti upravo postao besplatan. Točnije rečeno, to se odnosi na njegovu prvu epizodu A Knight to Remember koju za nula kuna možete nabaviti na Steamu te PlayStation / Xbox virtualnim dućanima.

Kao što smo svojedobno uočili u našoj recenziji, prva epizoda je prilično dugotrajna u odnosu na druge epizodne igre pa vam u prosjeku uzima do pet sati.

King’s Quest je inače još uvijek u razvoju. U ovom trenutku ima tri dovršene epizode od pet planiranih, a ako vam se A Knight to Remember svidi preostale epizode možete nabaviti po cijeni od 25 eura.

Označeno sa:

Komentari (6)

  • Negan

    19.05.2016 - 13:37

    Sto ce reci da PS+ opet ispasta, iz tog razloga sto je igra bila free i sad se mogu slikat s ovim. Svejedno zabavna igra.

  • corwin_jensen

    19.05.2016 - 15:33

    Ne kupujte ovu igru. Developeri ove igre, The Odd Gentlemen, su krali od developmenta drugih igara koje su trebali developati, iako to nije ovdje poznato.

    Oni su trebali napraviti jednu skroz drugu igru, HiveSwap. HiveSwap, inače, je tie-in igra od web-comica Homestuck(nažalost malo poznatog ovdje s obzirom na kvalitetu, ali je bio ultra popularan godinama prije nego što je kreator istog, Andrew Hussie, se morao pozabaviti sa time šta su mu The Odd Gentlemen napravili) koja je na Kickstarteru prije 3 i po godine skupila 2.4 milijuna dolara. Hussie je ugovorio s The Odd Gentlemen da naprave igru i dao im trećinu skupljenog novca za početak. Oni su potrošili jedan mali dio da naprave jedan potpuno nefunkcionalni build i nisu ništa dalje napravili. Tad su dobili mogućnost da rade na King’s Questu i onda su potpuno stali na radu na HiveSwapu i rushali još jednu igru koju su imali u produkciji koju su trebali napraviti za Neila Gaimana(i u koju su isto ubacili nešto novca od HiveSwapa). Hussie je morao kroz sud riješiti da dobije bar manji dio tog novca nazad, ali to je ništa s obzirom da je morao prebaciti rad na igri u studio kojeg je sam morao organizirati(znači trošiti novac kojeg nisu poslali The Odd Gentlemenu), odugovlačeći Homestuck(koji nije bio dovršen tada) s nekoliko jako dugih razdoblja bez ikakvih updatea.

    Ja ovu igru ne bih uzeo, koliko god se i meni čini privlačna i koliko god sam bio hypan za nju.

    • drdebica

      @corwin_jensen, 19.05.2016 - 21:03

      Taman sam htio to napisati, još me čudi kako hcl nije napisao ništa o tome

    • corwin_jensen

      @drdebica, 19.05.2016 - 21:54

      Nije niti jedan gaming site napisao išta o tome, barem koliko ja znam, pa me ne čudi(niti ih mogu kriviti ako nisu znali za ovo).

  • MyWishIsToEndThisWorld

    19.05.2016 - 15:54

    Pas mater zakaj sam ja to kupil.

  • neoyo

    19.05.2016 - 23:30

    jedva cekam fractured but whole

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?