HCL.HR

Prva Star Wars: The Old Republic ekspanzija dobila datum izlaska

Ante Malenica 26.03.2013.   •   3 komentara


Rise of the Hutt Cartel bit će prva veća nadogradnja za posrnuli Star Wars: The Old Republic koji se još uvijek muči s privlačenjem igrača.

BioWareov free-to-play MMO Star Wars The Old Republic 14. travnja dobiva prvo veće sadržajno proširenje, priopćio je BioWare na službenim stranicama igre.Rise of the Hutt Cartel, kako se oslovljava ova digitalna ekspanzija, odvest će brojne ljubitelje svjetlosnih sablji i nikad dovoljno debelih panzera do Makeba – novog planeta na kojem igrači mogu očekivati epske pustolovine prepune intriga koje će nam stvarati onaj veliki debeli crv s kakvim se Han mučio sve do prvog dijela šeste filmske epizode.

Barem tako obećava kanadski studio koji tijekom zadnjih šest mjeseci nije bio lišen kritika zbog ove igre – bilo da se radilo o prevelikim ograničenjima u free-to-play modelu, bilo o kroničnom manjku sadržaja kojeg pretplatnici gutaju brže od Hanovog prelaska Kessel Runa u 12 parsecsa. Da to ne govorimo tek tako, nedavno je priznao glavni producent igre Jeff Hickman u svojem javnom obraćanju u kojem je između ostalog spomenuo kako se studio iznimno trudi u poboljšanju “kvalitete života” u ovom MMO-u. Protumačite to kako želite.

Sama ekspanzija diže level cap do brojke 55, stižu nove misije koje ćemo kao i do sada iskusiti u potpuno glasovno sikroniziranim interaktivnim video sekvencama, a tu je naravno i novi update oznake 2.0, odnosno naziva Scum & Villainy koji će s tehničke strane podržati ovu ekspanziju. Ako imate povjerenja u BioWare te ste već naručili svoje proširenje, bit ćete nagrađeni s nešto ranijim pristupom novim sadržajima koji na gamerskom kalendaru kreće već 9. travnja.

Od prelaska The Old Republica u free-to-play vode, prema internim EA-ovim statistikama otvoreno je dva milijuna novih računa što je svakako pozitivna vijest za ovu MMO zajednicu. Vidjet ćemo u narednim tjednima koliko će “kriminalno proširenje” zadovoljiti igrače, za koje izdavači (EA/LucasArts) traže 19,99$, odnosno 9,99$ ako ste pretplatnik.

Komentari (3)

  • brko1

    26.03.2013 - 15:08

    da li se isplati kupiti??????

  • Virty

    26.03.2013 - 18:23

    Ako si fan, vjerojatno da.
    Mene je "original" razocarao, ali i cijelu moju ekipu.

  • NiramX

    26.03.2013 - 20:04

    Iskreno, meni je igra sasvim zadovoljavajuća.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?