HCL.HR

Prvi DLC za Call of Duty: WWII zove se The Resistance

Zoran Žalac 20.12.2017.   •   5 komentara


Multiplayer komponente Call of Dutyja: WWII bit će proširene početkom 2018. godine s nekim vrlo zanimljivim mapama i misijama.

cod-ww2-resistance

Call of Duty: WWII uskoro će dobiti svoje prvo proširenje, a Sledgehammer Games otkrio je prve detalje o njemu. Premijerni DLC paket zvat će se The Resistance i donijet će tri nove mape, dodatnu War Mode misiju i novu misiju Nazi Zombiesa. Proširenje će po cijeni od 15 eura biti dostupno prvo na PS4 konzoli, od 30. 01. iduće godine, a mjesec dana kasnije na PC-u i Xboxu.

Tri nove mape za većinu multiplayer modova su Occupation, Anthropoid i Valkyrie. Occupation je prerada mape u Parizu iz Modern Warfarea 3, s dugim ulicama i brojnim zasjedama. Antrhropoid je mapa inspirirana istoimenom operacijom u Pragu, tadašnjoj Čehoslovačkoj. Valkyrie je pak rađena po Hitlerovom tajnom skloništu u istočnoj Pruskoj.

War Mode dobit će misiju Operation Intercept u kojoj ćemo spašavati članove otpora koje prevozi vlak. Konačni cilj bit će zaustavljanje samog vlaka. S druge strane, Nazi Zombies dobit će misiju The Darkest Shore u kojoj ćemo istraživati otok sjeverno od Njemačke, na kojemu se skriva Doktor Straub.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • baDarmageddoN

    20.12.2017 - 15:34

    Da li je u DLCu ona koja govori samo jednom i njezine kolegice?

  • GAMEmaher

    20.12.2017 - 16:07

    Kad se skupe svi ti dlc-i i padne na poštenu cijenu uzimam. Tako sam i nedavno infinite warfare deluxe na dobroj ponudi… u početku sam šizio da ne daju sve dlc mape posebno birat sa season pass a sad su s updateom dali i mogu normalno igrat s tim mapama. Čekad da vidim hoće li tako i sa WW2 bit slučaj posebno biranje dlc mapa jer bez toga više ne uzimam.

  • Sinek

    20.12.2017 - 19:20

    Skrolam, skeniram resistance i na osam desetinki se obradujem da je najavljen remaster Resistancea za PS4 😀

  • bojanum

    20.12.2017 - 20:42

    Samo 2 nove mape i 1 rremaster…..hm hm hm…e moj SHG…..toliko ljudi pise peticiju Activision-u da vas izbace iz rotiranja i uzmu neki drugi studio….Sramota da ne mozete uvesti VAS sustav i servere….trcim okolo sipam cijeli sarzer metaka u igraca, on se laganini okrene i rokne me jednim metkom….pa ti imaj dobru internet vezu,SMMG ce te radi toga kazniti…jer kako kazu: ” prvi pucaj, prvi umri”.

  • JokeZ

    21.12.2017 - 09:42

    Jučer sam kupio baš cod ww2 (u mulleru platio 320kn, inaće na netu key nađe se za minimalno 350 što je gz i još imam kutiju barem).
    Dugo vremena sam se predomišljao da li da uzimam, ali volim cod i volim ww2, tako da ne mogu puno pogriješiti, samo sam pričekao da malo padne cijena i da izadje par patcheva i stabiliziraju se serveri, sad jedva cekam da se skine tih 50tak gb, taman za vikend uzivancija 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?