HCL.HR

Prvi DLC za Dead Rising 4 pretvorit će glavnog lika u zombija

Zoran Žalac 21.03.2017.   •   0 komentara


Dead Rising 4 idućeg će mjeseca dobiti svoje prvi DLC. Proširenje zvano Frank Rising donijet će interesantan preokret te od glavnog lika napraviti ono protiv čega se do sada borio.

Dead Rising 4 rasizam

Dead Rising serijal oduvijek se bazirao na tamanjenju zombija. Dobro, zombiji su obično pali u drugi plan kad bi se pojavili različiti psihopati, ali su bez obzira na to trademark serijala. Capcom ih toliko voli da će fanovima u proširenju za Dead Rising 4 omogućiti da ih kontroliraju i napokon vide svijet iz njihove perspektive.

Preciznije rečeno, i dalje ćemo kontrolirati glavnog lika Franka Westa, ali u zaraženom stanju. Frank Rising DLC natjerat će igrače da traže lijek prije nego se nepovratno pretvore u zombija, pri čemu će tražiti i poneku ljudsku žrtvu s obzirom da Frank više ne može preživjeti na običnoj hrani. Na svu sreću, zaraza zombi virusom ima i neke prednosti pa će Frank dobiti nove vještine i pronaći dodatnu snagu.

Frank Rising DLC dolazi 04. 04. za PC i XBO i koštat će 9,99 eura, a nakon njega kasnije ovoga proljeća uslijedit će golferski DLC zvan Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?