HCL.HR

Prvi kupljeni Nintendo Switch je bio ukraden

Juraj Bevandić 19.02.2017.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Ispostavilo se da je Nintendo Switch koji smo nedavno gledali u rukama kupca kojem je “slučajno stigao ranije” ustvari bio ukraden i preprodan.

Switch ukraden

Neki dan smo dobili prvi unboxing Nintendo Switcha koji nam je snimio sretni igrač čija je konzola navodno slučajno stigla dva tjedna ranije. Ispada da se to nije baš tako odigralo kako nam je rečeno, već je Nintendo potvrdio da im je jedna pošiljka konzola ukradena, a jedan primjerak iz te pošiljke ilegalno preprodan i to je taj koji smo gledali.

Momak koji je snimio video kaže da nije imao pojma da je konzola ukradena i kada je doznao nije ju više htio posjedovati, pa ju je vratio Nintendu. Ne želi ulaziti u detalje situacije, ali tvrdi da on osobno neće snositi legalne posljedice i potpuno je čist što se ovog slučaja tiče, a niti Nintendo ga u svom javljanju javnosti nije posebno prozvao.

Nintendo kaže da je do incidenta došlo unutar jednog američkog distributera čiji su zaposlenici odgovorni za krađu identificirani, dobili otkaze i pod prekršajnom istragom lokalnih vlasti. Mi smo iz tog videa uspjeli samo dva tjedna ranije vidjeti što se nalazi u kutiji i doznati da Nintendo neće zaključavati igre na konzole, pa ne možemo reći da se čitav incident ikome isplatio.

Komentari (3)

  • Stajic51

    19.02.2017 - 18:32

    Od početka je to bilo sve sumnjivo, jer je nemoguće da samo jednu konzolu greškom pošalju dve nedelje ranije. A i priča da nije znao da je ukraden je verovatno laž.

  • movie

    20.02.2017 - 08:48

    Kaj sam rekao? Slučajno poslana konzola? Samo za naivce.

  • MyWishIsToEndThisWorld

    20.02.2017 - 21:01

    “kada je doznao nije ju više htio posjedovati, pa ju je vratio Nintendu.” hahaha, da sad kao…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?