HCL.HR

Prvi novogodišnji LoL Adria Open je spreman za vaše prijave

GoldCookiez 31.12.2015.   •   0 komentara   •   Esport


Nakon uspješno završenog Logitech božićnog kupa u LoL-u, vraćamo se klasičnim LoL Adria Open kupovima – prijavite svoj tim za prvo natjecanje u novoj godini!

lol-adria-open

Prije nego što najavimo naš 28. po redu i prvi kup u novoj 2016. godini, moramo se kratko osvrnuti na naš nedavno završeni Logitech božićni kup. Bio je to najveći 1 na 1 kup u regiji ikada, sa gotovo 300 prijavljenih igrača, a nakon mnoštva uzbudljivih mečeva od kojih ste neke mogli uloviti i putem live streama, dobili smo i pobjednika! Glavnu nagradu, novi Logitech G700S miš vrijedan 100€, i laskavu titulu pobjdnika dobio je igrač iz Zagreba što ponosno nosi nickname Paladin! Čestitamo!

U skoroj budućnosti očekujte više ovakvih kupova sa lijepim hardverskim nagradama, no sada ja vrijeme da se okrenemo našim klasičnim tjednim kupovima u LoL Adria Open seriji.

Sljedeći takav u nizu je LoL Adria Open #28, a on će se odigrati u subotu 02.01.2016. u 14:00 sati, baš kada se oporavite od novogodišnje proslave. Na kup se mogu prijaviti svi igrači iz naše Adria regije klikom ovdje, a za live stream kupa će se kao što je već i običaj pobrinuti naš Sa1na.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?