HCL.HR

Objavljeni prvi screenshoti akcijskog RPG-a Vampyr

Stjepan Fikter 01.03.2016.   •   3 komentara


London 1918. u vrijeme kada hara Španjolska gripa i nije baš najsretnije mjesto za živjeti što nam pokazuju i screenshotovi za nadolazeći RPG od kreatora Remember Me.

vampyr

Prošle godine svjedočili smo najavi Vampyra, novog naslova studija zaslužnog za akcijsku avanturu Remember Me kojeg bi trebali zaigrati iduće godine na PC-ju, PlayStationu 4 te Xboxu One.

Iako do izlaska ima još vremena, na prvi gameplay prikaz morat ćemo se strpjeti, no zato su tu za znatiželjnu publiku pripremljeni prvi  screenshotovi koji nam demonstriraju atmosferu poslijeratnog Londona.


Za one koji su zaboravili, Vampyr nas odvodi u 1918. godinu nakon završetka Prvog svjetskog rata u vrijeme haranja Španjolske gripe. Baš kao što naziv igre kaže, u ovoj RPG avanturi preuzet ćemo ulogu vampira liječnika te ćemo morati pažljivo odabirati koga ćemo gricnuti budući da će razni likovi na razne načine utjecati na cijeli virtualni svijet.

Za više informacija o tom segmentu, moramo čekati nove vijesti od developera, a do tada nam ostavite komentar sviđa li vam se atmosfera i grafički izgled.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Slim1992

    01.03.2016 - 13:38

    Volio bih da ova igra uspije…nekako obecava

    • Lazy

      @Slim1992, 01.03.2016 - 15:52

      I ja isto,pošto nema baš igara na tematiku vampira…a pogotovo da je kvalitetna ko što je bila ona, nikad prežaljena vampirska maškarada 🙂

  • Glavas_ZG

    03.03.2016 - 19:17

    Atmosferično u svakom slučaju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?