HCL.HR

Prvo svjetsko prvenstvo u Guild Warsu 2 ima nagradni fond od 50,000 dolara

Stjepan Fikter 25.09.2014.   •   4 komentara


ArenaNet i NCsoft najavili su prvo svjetsko prvenstvo u Guild Warsu 2 koje će se održati u prosincu, a u tijeku je i promocija koja omogućuje besplatno isprobavanje igre sve do početka listopada.

Guild Wars 2 bit će još jedan naslov koji će se pridružit će eSports igrama s vlastitim svjetskim prvenstvom. Najava prvog svjetskog prvenstva u Guild Warsu 2 stiže od ArenaNeta i NCsofta, iako neće imati nagradni fond poput The Internationala Dote 2, 50,000 dolara nije baš za baciti u vjetar. Održavanje prvenstva zakazano je za četvrti i peti prosinca kada će timovi iz Europe i Sjeverne Amerike odletjeti u Kinu da se međusobno sukobe na virtualnom bojnom polju.

Timovi će morati prije odlaska u Kinu odraditi kvalifikacije pa će pobjednici Tournament of Glorya, koji se održava od 11. do 12. listopada, biti pozvani na World Tournament Series Invitational kada će se 25. i 26. listopada odrediti tko će sudjelovati na svjetskom prvenstvom.

Ako želite isprobati igru potpuno besplatno, samo trebate napraviti račun i možete se zabavljati bez troškova sve do 1. listopada.

Komentari (4)

  • R4iden

    25.09.2014 - 14:28

    Kupio sam GW 2 day one, definitivno ima najbolji leveling koji sam igro, ali meni je end game bio slab i ne igram ga vec vise od godinu i nesto.

  • Vujkan

    25.09.2014 - 16:23

    ima najbolji lvl up od svih 5 www + system skilla kita,dungeoni easy-low sve prelagano svako moze svako resat to mi najgore od svega nema clasa ko u svakom mmou da se zna tank,dps,heal onda bi bili i raidovi i dungeoni jebeni tu bi gw 2 imao + veliki!!!

  • Budoka

    25.09.2014 - 17:03

    Slažem se sa obojicom, leveling je super ali endgame je loš. Sjećam se kako sam sa oduševljenjem igrao dok sam levelao, misleći kako je igra 2 klase bolja od wow-a i kako ću je igrat godinama u kontinuitetu i onda sam došao do end game-a i razočarao se..

    Isto mislim da kad bi bilo uloga tank, dps i healer plus malo veći naglasak na iteme kao u wowu ili diablo3 da bi to igru učinilo daleko boljom.

  • Argulian

    25.09.2014 - 17:04

    Napravio račun ali kad hoću skinut setup.exe, neko vrijeme skida i onda stane i to uglavnom na 19.4….ne kužim. pomoć?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?