HCL.HR

Prvu ekspanziju za Witchera 3 igramo od idućeg mjeseca

Stjepan Fikter 09.09.2015.   •   0 komentara


Geralt nam se nakon dugotrajne avanture u Witcheru 3 vraća još jednom, ovaj put s novom radnjom i novom gameplay mehanikom u ekpspanziji Hearts of the Stone.

CD Projekt Red najavio je da od 13.10. odlazimo na novo putovanje s Geraltom unutar prve ekspanzije za Witcher 3 naziva Hearts of Stone. Ovaj dodatak naravno neće biti ogroman poput trećeg nastavka The Witcher serijala, ali se svejedno radi o dugotrajnoj avanturi koja bi trebala potrajati oko 10 sati. Hearts of Stone odvest će nas u divljinu No Man’s Landa sa zadatkom da ubijemo vođu bandita koji ima moć besmrtnosti.

Uz novu radnju gdje će opet naši izbori imati važnu ulogu u razvoju igre, developeri su pripremili i novu mehaniku naziva Runewords za koju kažu da će značajno utjecati na gameplay. Točnije: “Svaki Runeword utjecat će drugačije na mehanike igre i omogućiti igračima eksperimentiranje s različitim taktikama i strategijama.” Više od toga nije otkriveno, no poznato je još da će uz nove likove i čudovišta biti i novih romanci za zavodnika Geralta. Nećemo reći da to nismo očekivali.

Pristup novome sadržaju moguć je bilo kada tijekom originalne kampanje, ali je gameplay dizajniran za 30+ levele te će se i skalirati s New Game + opcijom. Ako već nemate Expansion pass u kojemu je uključena i druga ekspanzija Blood & Wine čiji je izlazak planiran u prvoj trećini iduće godine, Hearts of Stone se može kupiti po cijeni od 9.99 dolara. Druga opcija je limitirano izdanje s kutijom gdje se za 20 eura dobiju Gwent karte, odnosno Monster and Scoia’tael dekovi kao i ključ za ekspanziju. Da nas dodatno napale na cijelu stvar, izbacili su i sljedeći teaser.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?