HCL.HR

PS3 ekskluzivan naslov inFamous

Igor Belan 02.07.2008.   •   1 komentara


Infamous je novi zanimljivi naslov za Playstation 3 sa naglaskom na nelinearnosti.

Ako se sjećate našeg prošlogodišnjeg E3 reporta možda se i sjećate kako je Phil Harrison najavio sandbox igru imena inFamous u kojoj ćete moći birati hoćete li biti heroj ili zločinac.Eh, bilo je to prije malo manje od godinu dana, a nedavno smo dobili nešto više informacija o igri pa da vas obavijestimo što ima novoga… Kada bi sutra došlo do raspada društva, a vi se pritom našli u situaciji da raspolažete jedinstvenim moćima kojima možete pomoći čovječanstvu ili mu nauditi, što biste učinili? To je glavno pitanje u igri InFamous, novom PS3 naslovu koji izdaje Sony Computer Entertainment Europe (SCEE). Ova igra, koju razvija tvrtka Sucker Punch Productions, stavlja vas u ulogu Dylana, običnog čovjeka i urbanog istraživača kojeg zatičemo u razdoblju netom nakon što je golema katastrofa uništila njegov grad Empire City. Igrač u ulozi Dylana prvo mora naučiti koristiti svoje nove moći, a potom će morati donijeti odluku na koji način ih namjerava upotrijebiti. Nakon eksplozije Empire City nalazi se u stanju kaosa, a Dylan mora koristiti svoje nove moći i sposobnost penjanja. Radeći to će otkriti tajnu, steći dobar i/ili zao glas i boriti se s moćnim i slikovitim zlikovcima.

Developer igre obećaje veliki nivo nelineranosti u gameplayu pa tako kažu kako nam igra daje slobodu da odaberemo način na koji ćemo igrati, bilo to agresivno, taktički ili oprezno. Kako god se odlučili da ćemo igrati morati ćemo imati na umu kako će stanovništvo grada i okolina u kojoj se krećemo reagirati na naše postupke. Dakle sam razvoj događaja u priči biti će pod utjecajem naših djela u igri i načina na koji igramo.

Ovakve stvari smo čuli već puno puta, nadajmo se kako će linearnost koju obećaju zaista i biti toliko impresivna koliko potencijalno može biti. Sucker Punch Productions poznat je po serijalu Sly Racoon, a ovu igru planiraju zgotoviti i dati na umnažanje negdje u 2009.godini.

Komentari (1)

  • Seengeer

    02.07.2008 - 21:15

    Zanimljiva igra koja će, vjerujem, prodati mnogo PS3-ca 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?