HCL.HR

Psihodelični Layers of Fear naslikat će svoj nastavak zvan Inheritance

Petra Rukav 05.07.2016.   •   0 komentara


Priča psihodeličnog Layers of Feara nastavlja se idućeg mjeseca kroz Inheritance DLC, a pratit će slikarevu kćer na njenom putu da se suoči s prošlošću.

layers-fear-dlc

Layers of Fear je horor iz prvog lica koji je na početku mnogo obećavao, a na kraju nedovoljno očarao. Tragična priča, koju su zasjenili prosječni horor elementi i zanimljiv ambijent trebala bi dobiti svoje proširenje kroz prvi DLC nazvan Inheritance. Barem tako kažu proizvođači igre, koji su inače već krenuli s radom na novoj horor avanturi zvanoj Observer.

Inheritance će vas vratiti na dobro poznato mjesto – ogromnu kuću u kojoj je poludjeli slikar na neobične načine tražio inspiraciju da završi svoj Magnum Opus. Međutim, ovog puta istraživanje kuće krcate umjetninama doživjet ćete iz perspektive njegove kćeri.

Spremna da se suoči s vlastitom prošlošću slikareva kći vraća se u zloslutni dom u kojem je provela dio svog djetinjstva. U nadi da će pronaći ono što joj je otac oporučno ostavio djevojku će razdirati želja da mu oprosti i nemoć da se pomiri sa onime što je učinio.

Bit će interesantno vidjeti što sve čeka kćer u kući u kojoj je njen otac izgubio dodir s vanjskim svijetom i uživao u umjetničkim vizijama poput promjena u arhitekturi. Osim ako njegova psihodelija nije to nasljeđe o kojem se ovdje priča.

Ako i vas zanima kako bi se ovo moglo odigrati Inheritance izlazi drugog sljedećeg mjeseca, a koštat će vas 4.99 američkih dolara. Do tada pogledajte trailer.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?