HCL.HR

PlayStation VR napravit će Johna Wicka od nas u 2018.

Zoran Žalac 31.10.2017.   •   7 komentara


Sony je za svoj PlayStation VR najavio nekoliko novih ekskluziva, a barem jedna među njima privukla nam je pažnju kao nešto više od eksperimentalnog naslova.

blood i truth

Kako je bilo i obećano, Sony je na PSGW konferenciji otkrio i nekoliko naslova ekskluzivnih za PlayStation VR. Nijedan od njih ne dolazi nam u režiji vrhunskih studija, što je pomalo razočaravajuće, ali nekolicina igara ima zanimljive ideje.

Prva među njima svakako je akcijska pucačina iz prvog lica Blood & Truth koja će, ruku na srce, biti užasno skriptirana, ali čini se da bi upravo to moglo upaliti pa da u VR-u konačno imamo igru u kojoj kretanje nije sporo ni neprirodno. Igra nas je na trenutak podsjetila na Time Crisis serijal, a takvo što već dugo vremena nismo vidjeli.

Osim ovog “britanskog John Wick simulatora”, PSVR je dobio još nekoliko zgodnih najava, što za igre koje smo već znali da imaju VR komponentu, što za one koje su po prvi put predstavljene. Trailere za obje vrste prenosimo u nastavku.

Komentari (7)

  • deanHR

    31.10.2017 - 15:28

    Ajde… Radi se na igrama. Ne kužim zašto nema više RTSova, platformera i slagalica…to bi sve bile fenomenalne MP igre. Znam da je PS hardver relativno slab za VR ali ajde da se onda rade igre koje to shvaćaju. Oni PS demo platformeri su nešto najljepše tog stila što sam ikada igrao, jedina je mana što kratko traje zabava zbog “laganoće” i repetivnosti. A ovaj FPS bude savršeno sjeo za AIM kontroler. Malo su proširili London heist i eto igre.

  • vojnovic4

    31.10.2017 - 15:31

    meni igra pari oslicna druga igra konderencije nakon Ghosta.
    nadan se da ce super ispast pa je nabavljam

  • deanHR

    31.10.2017 - 17:51

    Imamo i teaser trailer za Stranger Things PS VR experience 😀 https://www.youtube.com/watch?v=K6Ufu6XB6vM

    • vojnovic4

      @deanHR, 31.10.2017 - 18:18

      taman nakon pogledane 2 sezone ?

  • l)oolvl

    31.10.2017 - 20:20

    još samo da izdaju bežični, lakši i jeftiniji VR 🙂

  • JADRO

    01.11.2017 - 08:37

    …a SCUM će od nas napraviti John Dick-a.

  • Count de Money

    01.11.2017 - 09:02

    @Blood & Truth. Izgleda grafika super ali sa Move kontrolerom nije moguće pucati kao sa pištoljem dulje od min bez posebnog dodatka koji ga u to pretvara (a kamoli s dva). Jednostavno kut šake prema naprijed za to je prevelik. Utvrđeno na PS3. Također za igru s psvr treba sjediti, a ne skakati i trčati okolo. Nepošten promo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?