HCL.HR

Visoka i niska moda stižu u Playerunknown’s Battlegrounds

Zoran Žalac 26.07.2017.   •   9 komentara


U sklopu idućeg ažuriranja, PlayerUnknown’s Battlegrounds predstavit će prve komade kozmetičkih dodataka koji će se plaćati stvarnim novcem.

pubg-moda

Ako ste igrali PUGB dobro vam je poznato da se nitko ne zamara izglednom likova – jedini izgled koji je važan jest taj da vam protivnik izgleda nepomično. Ipak, u sljedećem ažuriranju igre koje je predviđeno za idući mjesec, igra će dobiti kozmetičke dodatke koji će unijeti malo raznovrsnosti među stotinu boraca na mapi.

Novi kostimi također će biti i prvi sadržaji koji će se u igri plaćati stvarnim novcem. Naime, dolazit će u tri vrste kutija, od kojih će dvije biti slobodne za otvaranje, točnije rečeno za oključavanje Battle Pointsima. No, treća će trebati ključ koji će se prodavati za 2.50 dolara.

Zarada od tih ključeva ići će u fond za organizaciju prvog veliko PUBG turnira koji će biti održan na Gamescom sajmu. Na turniru će se u Solo i Duo modovima te FPP-u i Squadu natjecati 80 najboljih igrača diljem svijeta, a nagrada za pobjednika iznosit će 350 tisuća dolara.

Označeno sa: ,

Komentari (9)

  • Mister_Cro_Noob

    26.07.2017 - 21:05

    Zasto unistavate igre mikrotransakcijama ?
    Prvo platimo igru, a zatim jos mikrotransakcije -_-
    Dobro vidim da nece dati nikakvu prednost u borbi, ali brate zasto to radite ako se igra vec placa 30 eura, a da ne govorim o ljudima koji jos nadograđuju njihove kompjutore da bi igru mogli igrat.

    • Smoolex

      @Mister_Cro_Noob, 26.07.2017 - 22:21

      Pa šta, neka zarade na likova koji žele izgledati drugačije…

    • Mister_Cro_Noob

      @Smoolex, 26.07.2017 - 22:29

      A zkj Valve ne uvede da developer moze dobiti 25% od svake transakcije na Community Marketu, a oni nastave dodavat puno vise sadrzaja (nove crateove, novu obucu i odjecu) umjesto njihovog sistema kojeg planiraju uvest. Puno bi više zaradili jer se puno prodaje i kupuje na community marketu, a 5 milijuna prodanih kopija jos samo pomaze.

    • PppPP

      @Mister_Cro_Noob, 27.07.2017 - 00:59

      u cemu je problem? ne daje nikakvu prednost u igru

  • Rakun

    26.07.2017 - 21:55

    Nemam ništa protiv mikrotransakcija za kozmetičke iteme dok god ne daju prednost u igri. Pogotovo ako developeri iskoriste novac da konstantno unapređuju igru. Po meni je dobar primjer Rocket League, koji ima hrpu kozmetičkih DLC-ova, a proširenja same igre su besplatna i stižu prilično često.

  • Pararera

    27.07.2017 - 00:30

    Na putu prema dole”.

  • Negan

    27.07.2017 - 05:54

    Na cemu ce zaradjivat? Ici ce od vrata do vrata i prosit, jel? S tih 30 eura si mogu obrisat dupe, pogotovo kad dio iznosa ode Valveu. Dok nema jebeni auto-aim sa kostimom koga briga? Plati 2.5 eura i ti ces biti modni macak, ajde daj…

  • brank02w

    27.07.2017 - 08:59

    Ova igra ce propast,brze nego sto je uspjela. Tvorci igara pocinju s ovakvim stvarim,bojim se da ce ovo olako shvatit pa da ce ubaciti placanje koje daje prednost u igri.
    ???

  • adamsbih

    27.07.2017 - 20:37

    Ne razumijem u cemu je problem, uvodi se kutija koja ce se placati 10 dana i poslje je vise nece biti. Zarada ide za nagradu na gore navedenom natjecanju i ostatak u dobrotvorne svrhe. Iskreno, kutiju necu kupiti, a mislim da je igra vec vrijedila novca koji sam dao iako jos nije ni izasla iz ea.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?