HCL.HR

PUBG nikada neće dodati kutije s lootom koje utječu na gameplay

Zoran Žalac 06.12.2017.   •   5 komentara


Developeri PlayerUnknown’s Battlegroundsa potvrdili su kako će igračima ponuditi još više sadržaja kroz kutije s lootom.

pubg-nastavak

U nekoj bližoj budućnosti, igrači PUBG-a imat će više opcija pri kupovanju kutija s lootom, a i broj sadržaja koji će se dobivati u tim kutijama bit će proširen nakon izlaska igre. No, predsjednik Bluehole tima ističe kako to ne znači da će dodatni sadržaji imati utjecaj na gameplay. Kako kaže Changhan Kim:

Nikada nećemo dodati nešto kroz loot kutije što bi utjecalo na gameplay.

No, Kim ističe kako među igračima postoji značajna potražnja za kozmetičkim predmetima u igri te da tu potražnju planiraju iskoristiti. Neki će reći kako i kozmetički predmeti u ovakvom tipu igre mogu utjecati na gameplay, no to je već tema za neku dublju raspravu.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • GTA222

    06.12.2017 - 12:39

    Boja predmeta može utjecati na kamuflažu, zato smo vidjeli porast cijena određenih itema isključivo zbog njihove boje.

    • xMateeo'

      @GTA222, 06.12.2017 - 14:22

      Meh, sitnica, ja namjerno nosim ama baš sve bijele boje iz disrespecta =)

    • Mirek

      @xMateeo', 06.12.2017 - 14:38

      Već sad su u igri tamno zelene hlače (približno boje trave), no opet ako uzmeš u obzir da se trava ne rendera na dalje od 100-150 metara. Možda znače nešto ali tek u 5. i 6. krugu, jer je tek tad krug dovoljno mali da možeš bit siguran da je svim igračima trava renderana. A da će baš ubacit Ghillie suit da ga obučeš pre game to ne vjerujem. Ovo pak što kaže “postoji značajna potražnja za kozmetičkim predmetima” mislim da se najviše odnosi na skinove za oružja.

  • phoda

    06.12.2017 - 18:27

    mislim da se ne mogu svi pokupit

  • phoda

    06.12.2017 - 18:29

    vrlo je vjerovatno da nece ubacivat stvari vezano za gameplay jer igra je dovoljno velika i pruza zaradu tako da ubacivanje p2w bi bila njihova smrt.
    Ono sto bi ja volio vidit je neku army odjecu, prvenstveno neku Wehrmacht uniformu i jaknu mos uzet kao vojni kaput, kupio bi odma, ali zadovoljio bi se i sa americkom ili modernom americkom

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?