HCL.HR

PUBG će dobiti ne jednu, nego čak dvije mobilne igre

Zoran Žalac 01.12.2017.   •   2 komentara


Najpopularnija nova igra u 2017. toliko je popularna da je čisto šteta napraviti samo jednu mobilnu igru po njoj, pa ćemo zato vidjeti čak dvije.

pubg mobile

S obzirom na naglo stečenu popularnost, bit će pravo čudo ako PUBG igre i Battle Royale žanr općenito ubrzo ne postanu “lanjska moda”. Već smo vam pisali o brojnim pokušajima imitiranja PUBG-a na mobilnim, pa čak i VR uređajima, a pisali smo i o mobilnoj battle royale igri Europa kineskog diva Tencenta, no priča ne staje tu. Danas je, naime, otkriveno kako će PUBG dobiti čak dvije mobilne igre. Zašto dvije? Jednostavno – jer jedna nije dosta.

Prva od tih igara, ona koju radi Timi Studio, battle royale konceptu dodat će pomorske bitke i bit će orijentirana prema arkadnom gameplayju, dok će PUBG u režiji Lightspeed & Quantum Studija biti više nalik osnovnoj verziji s PC-a. Obje igre pokretat će Unreal Engine 4.

Kako iza igre stoji kineski Tencent, obje igre za sada su najavljene samo za kinesko tržište i nije poznato kada će, ili hoće li uopće, biti prilagođene za ostatak svijeta.

Komentari (2)

  • Dragan[MKD]

    01.12.2017 - 17:09

    Imam poverenje u TiMi to je jedno od najtalentiraniji studija na mobilnog trziste, znaju pravi omjer microtransakcija i gameplay elemente kako ne bi se pretvorila igra u p2w, a uvjek rade igre sa vrhunsku grafiku.

  • funky0308

    03.12.2017 - 11:49

    Tocno vidis po tekstu tko ga pise, ne moram ni gledati gore tko je autor.. britki i odlicni tekstovi cak i u ovakvim, usputnim temama. Nadam se da ces se nastaviti baviti novinarstvom i pisanjem jer si bas dobar u tome. A PUBG…ne znam sto bih uooce rekao..super. Bas sam nabavio Note 8 pa jedva cekam igrati igre na njemu 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?