HCL.HR

PlayerUnknown’s Battlegrounds bi mogao imati singleplayer, ali neće

Zoran Žalac 20.09.2017.   •   3 komentara


Tvorac megahita PUBG izjavio je kako bi se po njegovom mišljenju singleplayer sadržaj dobro uklopio u ovu isključivo multiplayer igru.

pubg-nvidia

Battle Royale žanr osmišljen je na principu multiplayera. Međutim, nije PlayerUnknown’s Battlegrounds mogao bi se komotno bazirati i na kampanji za jednog igrača. Istina, možda ne s istim pravilima kakva sada ima, ali u to vjeruje i sam tvorac igre, Brendan Greene, koji je na Reddit AMA sesiji izjavio sljedeće:

“Volio bih dodati singleplayer kampanju u igru. Mislim da bi otok koji imamo mogao biti odlična lokacija za interesantnu priču, ali nažalost, u ovom trenutku jednostavno nemamo resursa ni vremena za takvo što.”

Istina, vremena nemaju ako planiraju igru dovršiti do kraja 2017. kako su i obećali. Međutim, da nemaju resursa? PUBG je najprodavanija igra ove godine za individualnu platformu, a nedavno je uvrstio i mikrotransakcije. S druge strane, Microsoft je preuzeo promociju igru, pa se postavlja pitanje kakvi su to nemogući resursi koji se ne mogu financirati zaradom od najprodavanije PC igre u 2017. godini.

 

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • KornjacaNS

    20.09.2017 - 18:43

    Pa naravno da nemaju resursa jer onda to sto izdvoje za singlplayer ide iz njihovih dzepova tacnije dobice manje para na racunu od ukupne prodaje igre. Zato nemaju, to je fora da se neko treci ponudi da plati pa ce je ubace a nije ni to nemoguce da se nece dogoditi da ce neko da kesira lovu pa da se i on ogrebe za deo kolaca kasnije od prodaje.

  • siblyx

    20.09.2017 - 18:56

    Ne zele ni dio zarade odvojiti za nabaku kvalitetnih servera, a kamo li da SP rade.

  • tryon

    20.09.2017 - 23:24

    to što imaju najigraniju igru na steamu sigurno nesto znaci. mozda i bolje da ostane fokus na onome sto funkcionira. LoL je vec godinama u vrhu i to zato jer stalno nesto rade na njemu i ostaje zanimljiv.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?