HCL.HR

PUTOVANJE: Posjetite ogromno slavlje PC gaminga, DreamHack LAN u Bukureštu

nebel 07.10.2014.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Pratite kompetitvnu scenu u Doti 2? Volite gledati napete Hearthstone mečeve? Ako imate slobodnog vremena pred kraj mjeseca, ozbiljno razmislite o ovom putovanju.

Slovenska esports organizacija ePlayground organizira putovanje do velikog DreamHack eventa u Bukureštu koji će se održati u periodu od 31. listopada do 2. studenog. Putovanje kreće iz Ljubljane, no za sve zainteresirane putnike iz Hrvatske i Srbije, u planu je i zaustavljanje u Zagrebu i Beogradu.

Fanovi Dote 2 imat će što vidjeti u Bukureštu – na DreamHacku će se održati polufinale i finale DOTA 2 Champions Leaguea, a ni veliki HeartStone turnir zasigurno neće biti dosadan.

Četverodnevni program putovanje uključuje vožnju autobusom, 2 noćenja u hostelu, dvodnevnu ulaznicu za DreamHack te simboličnu majicu (da imate dokaz da ste bili tamo, normalno). Cijena za polaznike iz Slovenije iz Hrvatske je 180€, odnosno 170€ za polaznike iz Srbije.

Cijeli plan putovanja i informacije o prijavi za isto provjerite na službenoj stranici ePlaygrounda, a tamo ćete naći i sve što vas zanima o samom DreamHacku gdje će se pored Dote 2 i Hearthostonea igrati još i CS i LoL.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?