HCL.HR

Quake Champions ćete moći zaigrati i bez šampiona

Filip Galeković 24.08.2016.   •   4 komentara


Proizvođači Quake Championsa obećali su ponuditi opcije koje se rijetko viđaju posljednjih nekoliko godina u arena shooterima.

quake-champ

Iako se na prvu loptu to možda i nije činilo tako, Quake se napokon vraća korijenima nakon mlake četvorke i žalosno propalog Enemy Territory naslova. Naime, fanovima legendarnog Quakea 3 nije se naročito svidjela nova ‘Champions’ mehanika oko koje se nadolazeća Quake igra vrti, prvenstveno zato što se čini da bi mogla maknuti fokus od vještine prema prevelikom oslanjanju na posebne sposobnosti pojedinih likova.

“Želimo da Quake Champions bude igra koju fanovi žele zaigrati,” rekao je voditelj projekta Tim Willits. “Igrači moraju imati pristup svim bitnim postavkama igre; ako želite isključiti heroje, možete to i napraviti – to neće biti problem.”

U tom slučaju, svi će likovi mehanički biti identični te će se finalna ljestvica moći osloniti isključivo na vještine igrača, kako je bio slučaj i kod starih Quake igara. Caka je u tome što ovo neće biti primarni način igranja, nego će igrači morati stvoriti vlastite modificirane modove igranja.

Ipak, kompetitivni način igranja će na pozornicu staviti upravo heroje i njihove specijalne sposobnosti. Hoće li ovo biti zanimljiv začin za ono što bi trebao biti savršen model napucavanja ili samo još jedan u nizu beskorisnih dodataka ostaje za vidjeti. No, utješno je to što proizvođači barem nude opciju igranja bez heroja.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • zlakob

    24.08.2016 - 13:28

    nazalost mislim da ce i ova igra na kraju razocarat :/ steta

  • l)oolvl

    24.08.2016 - 14:43

    ma neće to puno pomoći, bolje da su se fokusirali samo na jedan mod, i to bez heroja, za heroje imaju Overwatch.

  • fez

    24.08.2016 - 17:05

    Ovo će možda bit mukte.

  • darijoman

    24.08.2016 - 20:26

    Mislim da Quake ostaje samo historijsko ime, ime koje je nekad vladalo arenama shootera a sad neka počiva u svome vremenu jer ovo mi ne miriše na obećavajuće

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?