HCL.HR

R.U.S.E ponovo odgođen

Zoran Žalac 23.04.2010.   •   3 komentara


Ambiciozni strateški naslov pod imenom R.U.S.E. upravo je postao jedna od onih igara koje developeri odgađaju bezbroj puta.

Ambiciozni strateški naslov pod imenom R.U.S.E. upravo je postao jedna od onih igara koje developeri odgađaju bezbroj puta. Ako nas pamćenje dobro služi, trebao je izaći još prošle godine, pa je datum pomaknut na prvi kvartal 2010., a onda i na lipanj iste godine. I baš kad smo se približili lipnju, iz zatvorene bete uskočili u otvorenu, R.U.S.E. je ponovno odgođen, i to za rujan, odnosno deveti mjesec ove godine. Razlog odgodi su nedostaci uočeni pri testiranju bete, pa će developer tako poraditi na balansiranju jedinica, nadogradnji umjetne inteligencije protivnika, pathfindingu i problemima s lagom. Eto, barem se ne možemo žaliti kako razvojni tim ne sluša igrače.

Komentari (3)

  • AntraX

    23.04.2010 - 23:44

    a hebemu… igro sam betu igra je pre dobra.. steta

  • Ementaler

    25.04.2010 - 10:28

    Ma neka je oni dorade. Također igrao betu, i stvarno je zanimljiva igra, ali da dodatnog poliranja treba – to definitivno. Bolje da je odgode i dorade nego izbace sa greškama u balansu, pathfindingu i ostalom, pa to pokušavaju raznoraznim patchevima srediti kasnije u budućnosti.

  • ReoTheYokel

    25.04.2010 - 17:10

    I ja sam igrao betu, i igra je obećavajuća, u najmanju ruku.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?