HCL.HR

Rage pod izdavačkom palicom Bethesde

Ante Malenica 17.12.2009.   •   4 komentara


EA je prepustio prava na izdavanje igre Rage, novog potencijalnog hit naslova iz id softwarea, tvrtci Zenimax Media, vlasniku Bethesda Softworksa i id Softwarea.

Danas je Zenimax Media Inc., vlasnik id softwarea i Bethesda Softworksa, objavila kako je od EA-a preuzela prava u izdavanju i marketingu za nadolazeći id-ov hit, postapokaliptičnu pucačinu Rage. Zašto je tomu tako, teško je reći, pošto je riječ o dosta velikom, budućem izvoru zarade, pomalo je čudno da je EA tek tako olako (dobro, ne znamo koliko “olako” ) prepustio prava na sudjelovanje u marketingu i zaradi koja je stekao još 2008. godine za ovaj naslov. Ili je kriza malo jače pogodila kompaniju pa su bili nužni srezati troškove na ovaj način (u ovome slučaju očigledno ni ne vjeruju u kvalitetu igre) ili je riječ o nekakvoj zamjeni prava za neku drugu igru. Naravno, razlog se ne zna. Ono što je bitno je da produkcija igre i dalje teče po zacrtanom planu te nekih poteškoća radi svega ovoga neće biti. Izlasak Ragea očekuje se krajem iduće godine.

Komentari (4)

  • thechosentwo

    18.12.2009 - 01:05

    Bethesda opet glavna. Oni nisu napravili ni izdali dobru igru od morrowinda.

  • xGAME

    18.12.2009 - 10:40

    Nije ni s EA skoro nist drugacije

  • Bela

    18.12.2009 - 10:49

    Ma da? A Fallout 3 je bio loš?
    Tek krajem godine??? aaaaa 🙁

  • Deadwalker

    18.12.2009 - 12:46

    Krajem iduce godine tek dolazi, a i pitanje je da li ce onda bas doci ili ce biti jos odgoda…kao sto to obicno biva nazalost

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?