HCL.HR

Rainbow Six: Siege – besplatni sadržaj nakon izlaska i ostali planovi za budućnost

Igor Belan 07.11.2015.   •   1 komentara


Ubisoft je otkrio dugoročni plan Rainbow Six: Siegea koji ne zvuči loše po gamere – dobivat ćemo nove modove i mape potpuno besplatno, a naplaćivat će se novi likovi i skinovi.

Manje od mjesec dana je ostalo do izlaska Rainbow Six: Siegea, nove pucačine iz Ubisofta fokusirane na multiplayer napucavanje koja po izlasku donosi 10 mapa. To je već dobro poznata informacija koju mnogi gameri nisu dobro primili – to jednostavno djeluje kao premalo mapa za igru koja se fokusira upravo na multiplayer napucavanje i traži 60 eura od igrača. No dobre vijesti dolaze od Ubisofta u obliku objašnjenja njihova dugoročnog plana s ovom igrom. Taj plan podrazumijeva periodično izbacivanje potpuno novih mapa i multiplayer modova potpuno besplatno.

Kroz godinu dana dobiti ćemo četiri nove mape igrive u klasičnim online multiplayer modovima i Terroris Hunt modu, osam novih “operatora” (likovi s kojima igrate, sa svojim primarnim i sekundarnim oružjem te jedinstvenim gadgetom), nepoznat broj kozmetičkih stvarčica te nekoliko novih modova, događaja i povezanih aktivnosti.

Mape i modovi bit će potpuno besplatni, ali novi operatori i skinovi za oružja morat će se otključati valutom zvanom Renown, koju zarađujete igranjem. Za one lijene kojima se neda igrati da bi zaradili Renown, postojat će i mogućnost kupnje operatora i skinova stvarnim novcem, odnosno kroz R6 Credits. Ubisoft jednostavno ne želi podijeliti zajednicu igrača na one koji su kupili dodatne mape ili modove i one koji nisu, već žele da svi mogu igrati zajedno – neovisno o tome koliko su novca uložili nakon kupnje same igre.

“Jedini komad sadržaja koji će biti ekskluzivno dostupan kupnjom (stvarnim novcem) biti će premium skinovi za oružja, koji su čisto estetske prirode.”, objašnjavaju iz Ubisofta. Više detalja o planovima za Rainbow Six: Siege nakon izlaska igre možete provjeriti na službenom blogu, a ispod pogledajte prigodni video u kojemu članovi razvojnog tima pričaju o svemu tome.

Komentari (1)

  • niksa_91

    07.11.2015 - 20:24

    Ovo mi se sviđa…meni kojeg boli njonja za skin jer je crno zakon…i pinky možda..ali želim igrat sve mape…moja naisčekivanija igra, a i od ekipe…a ekipa je bitna =D

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?