HCL.HR

Rainbow Six Siege odgođen za kraj godine

Stjepan Fikter 19.08.2015.   •   1 komentara


Policija i teroristi imat će još neko vrijeme zakočene puške jer umjesto u listopadu, borbe započinju početkom dvanaestog mjeseca.

Putem službenog bloga Ubisoft je otkrio kako Rainbow Six Siege neće izaći u 13. listopada kako je bilo prvobitno planirano. Sada je novi datum izlaska postavljen na 1. 12. – ove godine – kada igra stiže na PC, PS4 i Xbox One, što vrijedi za sve regije.

Kako stoji u priopćenju, ovo nije bila lagana odluka koja se temelji na dobivenim povratnim informacijama i internom testiranju od strane developera. Dodatno vrijeme utrošit će se na različita prilagođavanja i poboljšanja što uključuje kooperativno iskustvo, balansiranje oružja i opreme te vizualne preinake u navigaciji sučelja.

S druge strane, dobra vijest za fanove serijala je da odgoda neće utjecati na početak zatvorenog beta testiranja koje je planirano za 24. rujna, a bit će okrenuto prema infrastrukturi i matchmakingu uz standardna poliranja za bolje iskustvo po izlasku igre.

Za kraj da podsjetimo, Siege će ciljati i na kompetitivni aspekt i samim time, u razvoju je Spectator cam pomoću kojeg će se moći gledati mečevi uz kontrolu pogleda – bilo to ptičja perspektiva ili iz trećeg lica uz opciju rotiranja i zumiranja. Više o tome možete saznati putem trailera.

Komentari (1)

  • IaMarmageddoN

    19.08.2015 - 14:24

    Nebitno jer zatvorena beta ionako dolazi sljedeći mjesec i to jedva čekam. Ako će još netko upasti u nju, mogli bi zajedno par mečeva odigrati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?