HCL.HR

Randall je nadolazeći platformer za Xbox 360 i PC

Renato Pedišić 17.06.2013.   •   1 komentara


Novi razvojni studio imena We The Force na gaming sceni će debitirati s Randallom, zanimljivim akcijskim platformerom koji dolazi na Xbox 360 i PC, dok se o Xbox One verziji još razmišlja.

Randall, je nadolazeći akcijski platformer za PC i Xbox 360 kojega razvija novi gaming studio s uredima u Meksiku i Kolumbiji, We The Force. U razgovoru s Polygonom Cesar Ramirez Molina, CEO i osnivač studija, ukratko je opisao temeljnu premisu Randalla.

Randall je ime glavnoga lika nadolazećeg platformera, a on živi u distopijskom svijetu budućnosti gdje je određeni mineral kristalne strukture zarazio umove stanovnika tog svijeta. Kristal većinu ljudi čini strašljivima, poslušnima i podložnima manipulaciji, ali Randallu daje moć čitanja umova koju on isprva ne želi, ali ju mora koristiti kako bi spriječio plan zle korporacije da preuzme svijet. Igra će navodno biti puna teških izbora, a biti će ju moguće završiti na više načina, ovisno o odabirima tijekom igranja.

I dok je Randall još u ranim fazama gdje i dalje nije u potpunosti igriv, Molina je izjavio kako će sadržavati nekoliko različitih vrsta razina. Igrači će u jednoj vrsti nivoa moći istraživati Randallov svijet i boriti se sa stanovnicima kontroliranih umova. Uz to, posebni će leveli zahtijevati ulazak u um određenih likova, a te će razine biti više platformerski nastrojene te će sadržavati zahtjevne zagonetke.

Najavljeno trajanje igre biti će nekih pet sati, uz već sad zajamčen replay value zbog mogućnosti raznolikih izbora i višestrukih završetaka. Molina je spomenuo i mogućnost da igra izađe i za Xbox One, ali i kako je o tome još rano pričati budući da datum izlaska ni za najavljene platforme još ne postoji.

Igrin trailer koji objašnjava ponešto o njenoj priči pogledajte ispod.

Komentari (1)

  • mickolopi

    17.06.2013 - 23:28

    Svidja mi se koncept igre, samo jos kad bi znali okviran datum 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?