HCL.HR

Ratchet and Clank dobivaju filmsko izdanje

ToxarE 24.04.2013.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Poznata Sonyjeva franšiza Ratchet & Clank nakon desetogodišnje privrženosti TV ekranima, početkom 2015. pokušat će osvojiti i kino platna u animiranom filmskom izdanju.

Fanovi Ratcheta & Clanka koji su dulje vremena željeli vidjeti filmsku verziju ovog popularnog Sonyjevog platformera doći će na svoje. Naime, Insomniac je najavio kako je Ratchet & Clank film krenuo u produkciju još prošloga mjeseca. Na filmu rade sami tvorci u Insomniacu te dvije animacijske kuće – Blockade Entertainment i Rainmaker Entertainment (zaslužan za ReBoot – jedan od prvih CG animiranih serijala).

Film već ima gotov scenarij na kojemu je radio izvorni scenarist u Insomniacu, a radnja filma bit će smještena na sam početak – dakle kada se poznati duo susreo po prvi puta. Glumci koji su Ratchetu, Clanku i Cpt. Qwarku dosad posuđivali glasove u igrama angažirani su za isti posao u filmskoj verziji. Njihovu komičnu izvedbu u punom ćemo izdanju vidjeti početkom 2015. godine, no već sada možemo pogledati prvi teaser koji potvrđuje da su R&C kao stvoreni za animirani film. A prije nego pogledate teaser, napomenimo i to da će povodom ove najave od 30. travnja na PSN-u sve Ratchet & Clank igre biti na sniženju.

Komentari (1)

  • HrBomb

    25.04.2013 - 07:54

    nostalgija me hvata 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?