HCL.HR

Ratchet & Clank: QForce stiže ovog proljeća za Vitu

Žarko Ćurić 09.02.2013.   •   0 komentara


Nakon dvije odgode novi Ratchet & Clank bi poslije PS3 verzije napokon trebao stići i na PS Vitu. Dobili smo okvirni datum izlaska i ovaj put bi morao biti konačan.

Sony je na svom službenom blogu “]objavio[/link] da ćemo novi Ratchet & Clank: QForce zaigrati ovog proljeća na svojim PS Vita konzolama.

Iako je igra za Vitu prvotno trebala izaći 30. studenoga prošle godine zajedno sa PS3 verzijom u Cross Buy opciji za PSN, odgođena je za siječanj 2013., da bi konačni datum dobili od SCEA producenta Grega Phillipsa koji je na PlayStation blogu napisao sljedeće:

„Naši prijatelji iz Tin Giant studija su radili dan i noć da prenesu Insomaniacovu PS3 igru na PS Vita konzolu te omoguće našim fanovima odličnu igru. Dok nam je originalna odgoda pomogla da poboljšamo igru, ipak nam je potrebno više vremena da donesemo igru do standarda kojeg očekuju naši fanovi.“

Također, Sony je u znak isprike za ovo kašnjenje odlučio ponuditi Ratchet and Clank: Deadlocked za PS3 kojeg će moći besplatno skinuti svi kupci PS3 verzije igre nakon što QForce stigne na Vitu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?