HCL.HR

Rayman će ubrzo doskakutati i na Nintendo Switch

Petra Rukav 26.07.2017.   •   0 komentara


Ubisoft je potvrdio da će Rayman Legends: Definitive Edition pred kraj ljeta stići na Nintendo Switch, a popularni platformer ćemo prije toga moći isprobati u demo verziji.

rayman-legends

Rayman Legends pokupio je poprilično dobre ocjene na svim platformama na kojima je izašao pa nije čudo što je pored mnogih nagrada za umjetnički stil te glazbena dostignuća Rayman bio prozvan i platformerom godine. U međuvremenu smo dobili Nintendo Switch, a Ubisoft je u tome vidio idealnu priliku da iskoristi uspjeh nove konzole i svog popularnog platformera.

Već je u prvom mjesecu Ubisoft najavio Rayman Legends: Definitive Edition za Nintendo Switch, ali sve do sada se nije izjasnio kada bismo igru mogli očekivati. No nedavno je na Nintendovom europskom eShopu osvanuo 12. 09. kao datum izlaska, a usporedno s time i demo verzija same igre.

Izgleda da takvo što nije bilo namjerno jer je demo ubrzo maknut i odgođen za nešto kasnije ovog ljeta. Međutim, Ubisoft je potvrdio da posebno izdanje Rayman Legendsa izlazi 12. 09., a objavio je i prikladan trailer kojeg možete pogledati ispod.

Ono što možemo očekivati od novog Rayman Legendsa jest mogućnost da se i do četiri igrača priključe lokalnom kooperativnom modu za Kung Foot te tri razine singleplayer kampanje. Također, u prijenosnom načinu rada s Raymanom ćemo moći sjeći neprijatelje putem touchscreena.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?