HCL.HR

Rayman Legends dobio točan datum izlaska

Stjepan Fikter 25.04.2013.   •   3 komentara


Ubisoft je objavio kako će simpatični Rayman i njegovo društvo ugledati svjetlo dana nešto ranije nego što se prvobitno najavljivalo – umjesto početkom rujna, igra stiže 30. kolovoza.

Nakon dvije odgode, Rayman Legends ima čvrsti datum izlaska. Nekadašnja Wii U ekskluziva, koja je trebala izaći u veljači ove godine, dobila je odgodu za početak rujna zbog Ubisoftove želje da Wii U verzija izađe u isto vrijeme s PS3 i X360 verzijama. Ubisoft je odlučio izdati igru koji dan ranije, točnije – 30. kolovoza moći ćete kupiti ovaj naslov u trgovinama staroga kontinenta.

Uz to, od danas možete ekskluzivno za Wii U preuzeti besplatnu Rayman Legends Challenges aplikaciju putem eShopa. Ova aplikacija sadržava četiri razine koje će se mijenjati uz pomoć dnevnih i tjednih izazova, dok će se rezultati bilježiti na ljestvici najbržih igrača te ćete se moći utrkivati protiv prijateljskih duhova dok pokušavate skinuti njihovo vrijeme.

Za kraj, vrijedi spomenuti i moguću Vita verziju igre koju je otkrio Španjolski odjeljak FNAC trgovina, s navodnim datumom izlaska 29. kolovoza. Iako iz Ubisofta nema nikakve potvrde o izlasku Rayman Legendsa za Vitu, ne treba zaboraviti da je i prethodnik, Rayman Origins, stigao i na tu prijenosnu konzolu.

Komentari (3)

  • SickyRitt

    25.04.2013 - 18:53

    Zato nema ua PC:(

  • deltafors

    @antrax83, 25.04.2013 - 21:35

    Meni je isto bio super i igro sam ga na PC-u, al jbga slabo se prodavala igra na PC-u pa valjda smatraju da im se ne isplati portati.

  • grgoljblaster

    @antrax83, 26.04.2013 - 09:29

    Rayman Origins nikad nije dobio patch na PCu, igra i dalje ima gresku koja moze da dovede do brisanja save pozicije. A opet – to je Ubisoft, ni ne ocekujem bolje od njih.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?