HCL.HR

Rayman Legends igramo u petak, pogledajte launch trailer

ToxarE 28.08.2013.   •   2 komentara


Ubisoft nas je podsjetio da dugoočekivani platformer Rayman Legends stiže ovoga petka na niz različitih platformi. Pogledajte kakav trailer su pripremili za tu prigodu.

Nakon niza odgoda i najava igre za različite platforme, Rayman Legends je spreman ugledati svjetlo dana. Učiniti će to ovog petka, 30. kolovoza u verzijama za Wii U, PC, PS3 i X360, a 13. rujna moći će ga zaigrati i vlasnici PlayStation Vite. Već smo u nekoliko navrata pričali o igri pa se nećemo ponavljati već sve neupućene proslijediti jednostavno na našu detaljnu najavu upotpunjenu s dva gameplay komentar videa.

No prije nego pročitate i pogledate što smo pripremili za našu najavu, provjerite launch trailer koji nam je Ubisoft poslao.

Uz taj trailer, Ubisoft je objavio kako su odlučili proslaviti izlazak igre i uz novu aplikaciju naziva Rayman Legends Beatbox, dostupnu za sve mobilne uređaje na iOS 6 ili Android 4.0.3 operativnim sustavima. Ako nemate takav uređaj, ovoj glazbenoj aplikaciji s kojom stvarate svoju glazbu koristeći zvukove iz Raymanova univerzuma, možete pristupiti i putem ovog linka.

Komentari (2)

  • LeonardoM011

    29.08.2013 - 10:55

    YEA!!! Sve ostalo me nije briga, ali PC, Wii U i Android verzije moraju biti…. 😀

    • Andjo

      @LeonardoM011, 29.08.2013 - 12:51

      A po cemu to?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?