HCL.HR

Rayman Legends sadrži 40 prerađenih levela iz Originsa

ToxarE 18.07.2013.   •   0 komentara


U sklopu Back to Origins poglavlja igrači će u nadolazećem Rayman Legendsu moći zaigrati i četrdeset prerađenih nivoa iz prethodne Raymanove avanture.

Jučer smo vam sve poznate informacije o Rayman Legendsu predočili kroz jedan tekst u našoj najavi, no već smo danas saznali neke nove zanimljivosti o dotičnoj igri. Naime, kreator igre Michel Ancel otkrio je kako će Legends pored pet mitskih svjetova imati i zasebno poglavlje nazvano „Back to Origins“. Ono će uključivati ni više ni manje nego 40 levela iz prethodne igre – Rayman Origins.

Leveli će biti dostupni kada se prijeđe glavna kampanja, a bit prerađeni tako da podržavaju nove gameplay mehanike o kojima smo pisali u već spomenutoj najavi. Prerada se također odnosi i na grafičku stranu pa će stari nivoi tako imati novi model osvjetljenja. Ancel nije točno imenovao koji su sve leveli ušli u dodatno poglavlje, ali ih je nazvao kolekcijom najboljih levela.

Usput rečeno, Ancel se očitovao i po pitanju Microsoftovog SmartGlassa istaknuvši kako Rayman Legends neće imati podršku za njega, odnosno da specifičnosti Wii U i PS Vita verzija neće biti izvedive u X360 inačicama. Voditelj Ubisoft Montpelliera objašnjava kako upravljanje igrom putem vanjskog uređaja (tableta, smartphona) jednostavno nije dovoljno responzivno za jednu brzu igru poput Legendsa, dodavši kako SmartGlass danas ionako nije naročito popularan među gamerima.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?