HCL.HR

Rayman Legends zbog odgode ipak dobiva dodatni sadržaj

Stjepan Fikter 12.04.2013.   •   2 komentara


Ubisoft će se iskoristiti odgodu zbog portanja Rayman Legendsa na PS3 i X360 tako da će dodati 30 novih levela i nekoliko novih boss bitaka u finalnu verziju igre.

Mnogi fanovi Nintenda i Raymana ostali su razočarani kada je Ubisoft svega nekoliko tjedana prije planiranog izlaska tada Wii U ekskluzivnog Rayman Legendsa odlučio igru najaviti i za ostale HD konzole te odgoditi pritom izlazak svih triju verzija čak sedam mjeseci. No čini se da to dodatno vrijeme neće iskoristiti samo za portanje igre s Wii U konzole na PS3 i X360 platforme, već će u sve ti verzije dodati i konkretan novi sadržaj.

Developer Ubisoft Montpelier dodati će čak 30 novih levela kao i nekoliko boss bitaka koje će se naći u svim verzijama kada igra izađe. Michael Micholic koji obnaša funkciju višeg direktora za igru, izjavio je za Official Nintendo Magazine: “Vjerujte mi, stvari koje dodajemo nisu male. Nećemo samo polirati neke stvari, već dodati 30 novih levela i nekoliko novih bosseva.”

Rayman Legends izaći će početkom rujna u Wii U, PS3 i X360 verzijama, a vlasnici Wii U konzole, koji su ga trebali igrati već u veljači, kao ispriku za neobičnu odgodu igre ovaj mjesec moći će besplatno preuzeti poseban Wii U demo Legendsa putem Nintendo eShopa.

Ako vas zanima kako igra izgleda, mi smo ju zaigrali još u prosincu prošle godine putem rane demo verzije na Wii U konzoli. Pogledajte naš gameplay i komentar video iz igre odmah ispod.

Komentari (2)

  • SickyRitt

    13.04.2013 - 08:08

    Zašto neće na PC izaći? 🙁

  • FilipM.

    08.08.2016 - 11:34

    hoce

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?