HCL.HR

Rayman Origins slijeće na 3DS odmah poslije Ubisoftove E3 konferencije

Igor Belan 18.05.2012.   •   0 komentara


3DS verzija popularnog platformera konačno ima datum izlaska, a čini se da bi mogao izaći par dana nakon što Ubisoft na E3-u najavi njegov nastavak. Neugodno.

Nakon par tjedana sušnog razdoblja u okviru novih demo verzija igara dostupnih za 3DS konzolu, jučer je na eShopu osvanuo demo za Ubisoftov Rayman Origins. Zajedno s njime, Ubisoft je konačno objavio i datum izlaska 3DS inačice – 8. lipnja u Europi.

Ubisoftova E3 konferencija održati će se 4. lipnja, a pretpostavlja se da će tamo službeno otkriti i detaljizirati najgore čuvanu tajnu ikada – nastavak nazvan Rayman: Legends. Vidite ironiju? 3DS verziju toliko dugo smo čekali da će nastavak biti službeno otkriven prije nego ju zaigramo. Malo neugodno Ubisoft. Malo neugodno.

Inače, demo na eShopu smo isprobali, a unatoč činjenici da je to i dalje odličan platformer, Rayman na 3DS-ovu ekranu izgleda premaleno dok cijelom prikazu slike kao da nedostaje oštrine. Unatoč tome, vlasnici 3DS-a u potrazi za dobrim platformerom ovo ne bi smjeli propustiti. Naša video recenzija PC verzije objasniti će vam zašto.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?