HCL.HR

Razer također ulazi na tržište Android konzola

nebel 26.06.2014.   •   1 komentara   •   Tehnologija


Razer je jučer najavio svoju mikro-konzolu temeljenu na novom Android TV-u koju naziva konzolom budućnosti, premda donosi sve ono što već imamo i danas.

Nakon Ouye, Nvidia Shielda te Amazon Fire TV-a, tvrtka Razor također će pokušati progurati svoju Android mikro-konzolu u dnevne boravke kao mjesto za interaktivnu zabavu. Zasad neimenovana Razerova konzolica temelji se na upravo najavljenom Android TV-u te omogućuje streamanje filmova, glazbe i sve sile aplikacija za Android. Konzolom se upravlja putem posebne mobilne aplikacije s Androidnog smartphonea ili tableta, a moguće davati joj i glasovne naredbe. Alternativno, tu je i klasični gamepad.

„Ovo je konzola budućnosti. Građena na Googleovoj nevjerojatnoj Android TV platforimi, Razerova mikro-konzola povezuje ne samo hardcore i casual gaming nego i glazbu, filmove i ostale zabavne i društvene aplikacije, sve na jednom pristupačnom uređaju.“ – izjavio je predsjednik Razera Ming-Liang Tan.

Cijena uređaja nije poznata, kao ni specifikacije hardvera unutar nje. No kako konzola izlazi već ove jeseni, vjerujemo da ćemo i to uskoro doznati.

Komentari (1)

  • BROKENN

    26.06.2014 - 16:30

    Ovo bi moglo biti dobro 😀
    Zorane krivo si napisao Android
    (2 redak ispod slike )

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?