HCL.HR

Razvoj Devil’s Thirda je gotovo završen

Stjepan Fikter 04.01.2015.   •   0 komentara


Iako još uvijek nema datum izlaska, novi naslov Tomonobu Itagakija, Devil’s Third uskoro će biti završen i igriv na Nintendovom Wii U.

Nakon više godina razvoja, Devil’s Third uskoro će biti završen – barem tako kaže njegov kreator, Tomonobu Itagaki. Igrači koji imaju dobro sjećanje znaju kako je Devil’s Third trebao izaći pod izdavačkom palicom THQ-a i to za PS3, X360 te Wii U. Kasnije su se pojavili financijski problemi za THQ zbog kojih je izdavač morao i zatvoriti svoja vrata, a Itagakiju i njegovom Valhalla Game Studiosu vraćena su prava na igru, nakon čega je Nintendo uskočio i preuzeo izdavanje, čime je Wii U dobio još jednu ekskluzivu.

Za točan datum izlaska ove hack and slash avanture iz trećeg lica morat ćemo se još strpjeti, a Itagaki kaže: “Izgleda da je Devil’s Third za Wii U gotovo završen. Potrošeno je dvije godine na dizajn i četiri, šest na razvoj.” Osim akcijski nabijenog singleplayera, bit će dostupan i kompetitivni multiplayer za kojeg Itagaki tvrdi da nije ubačen tek reda radi, već je dizajniran na većoj skali.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?