HCL.HR

Razvojni tim Campo Santo najavio debitantski projekt – Firewatch

ToxarE 17.03.2014.   •   1 komentara


Novi razvojni tim sastavljen od bivših zaposlenika Telltale Gamesa i Double Fine Productionsa najavio je svoj prvi projekt – istraživačku avanturu pod nazivom Firewatch.

Ljubitelji virtualne prirode i njezinog istraživanja u bližoj će budućnosti imati razloga za veselje. Osim već predstavljenih igara kao što su The Forest ili The Long Dark, ovih dana najavljena je još jedna istraživačka avantura intrigantne premise. Naziv joj je Firewatch, a stiže nam od malog američkog developera Campo Santo kojega čine bivši zaposlenici Telltalle Gamesa, Double Fine Productionsa, Klei Entertainmenta, 2K Marina i Maxisa. Impresivne reference, moramo priznati.

Firewatch će biti avantura iz prvog lica. U igri ćemo preuzeti ulogu Henrya koji za ljetni posao uzima zadatak izviđača u divljini Wyominga gdje pazi na eventualne požare i prijetnje od istih. Iako se to čini kao prilično lagan posao, Henryju se u šumi počnu događati čudne stvari, a jedini kontakt s vanjskim svijetom mu je šefica Delilah s kojom komunicira preko radija.

Igra će se pojaviti na PC, Mac i Linux platformama. Datum izlaska nije preciziran, a u razvojnom timu navode kako bi voljeli da igra izađe 2015. godine.

Komentari (1)

  • Benjamin Scrool

    17.03.2014 - 14:40

    Odlično!Volim ove nove developere.Od njih uvijek nešto zanimljivo.Poput Banisheda.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?