HCL.HR

Reboot Develop 2018 dovodi poznata imena gaming industrije u Hrvatsku

Petra Rukav 14.09.2017.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Reboot Develop 2018 održat će se sredinom četvrtog mjeseca, a okupit će velika imena industrije videoigara poput direktora Grim Fandanga, oca X-COM franšize te tvorca Fallout: New Vegasa.

reboot develop 2018

Reboot Develop konferencija će se i sljedeće godine održati u Dubrovniku, hrvatskom gradu burne povijesti, bogate kulturne baštine i neopisive ljepote. Trajat će točno tri dana, točnije od 19. do 21. 04., a okupit će neka velika imena gaming industrije.

Prije svega, Reboot Develop 2018 posjetit će Tim Schafer, direktor odlične avanture Grim Fandango, Julian Gollop, čovjek kojeg nazivaju ocem X-COM franšize i Josh Sawyer, direktor i dizajner RPG naslova kao što su Fallout: New Vegas i Pillars of Eternity.

Osim njih, hotel Sheraton Dubrovnik Riviera ugostit će nagrađivanog skladatelja Inona Zura, poznatog po skladbama iz Fallout i Dragon Age franšiza te Croteam, cijenjenog hrvatskog developera i tvorca Serious Sama, kojeg će predstaviti suosnivač Admir Elezović.

Potvrđeno je da bi Hrvatsku povodom ovog eventa trebali posjetiti i zanimljivi ljudi indie scene. Između ostalih to su: dizajner avanture Subsurface Circular, suosnivača nizozemskog studija Vlambeer, Callum Underwood iz Raw Furyja, tvorac poetičnog Old Man’s Journeyja, direktor i osnivač češkog studija Amanita Design i japanski kreativni um nadimka Swery.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • nikola65478

    14.09.2017 - 16:33

    Dali ce biti netko iz bethesde?

  • L3gi0naR

    14.09.2017 - 20:44

    Još taj časopis Reboot nije propao?

  • ihneacho

    15.09.2017 - 10:30

    velika imena, valjalo bi otić

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?