HCL.HR

Recenzirali smo Civilization: Beyond Earth i This War of Mine

Zoran Žalac 29.11.2014.


Godinu polako privodimo kraju, a moramo priznati da je na PC platformi privodimo dosta kvalitetno, čemu će vam posvjedočiti naše recenzije igara Civilization: Beyond Earth i This War of Mine.

U uredima HCL-a uvijek je radno, no krajem godine to je posebno naglašeno. Ne stignemo vas ni pravovremeno obavijestiti o svim recenzijama koje vam dostavimo, no evo – jedna vijest, dvije recenzije. Za prvu smo temeljito proanalizirali novi uradak kultnog Sida Meiera, točnije njegov ponovni povratak u SF budućnost igrom Civilization: Beyond Earth. Za drugu smo pak uz paket maramica i anti-depresiva preživjeli turobnih mjesec i pol kao civili građanskog rata koji prikazuje This War of Mine.

Premda se radi o dvjema tematski različitim igrama – jedna gleda u budućnost, a druga u nama poznatu prošlost, istovremeno je riječ o dosta sličnim naslovima. Naime, obje su dosta kvalitetne igre i za obje vam dajemo svoju preporuku. Na temelju kojih i kakvih zasluga, e to ćete pročitati u recenzijama na koje vas upućujemo u nastavku.

RECENZIJA: Civilization: Beyond Earth RECENZIJA: This War of Mine

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?