HCL.HR

Recenzirali smo čudni Zeno Clash 2

Patrik1717 26.05.2013.   •   HCL


Nakon gameplaya/komentar videa, vrijeme je da u finom komadu recenzije detaljno otkrijete sve prednosti i mane Zeno Clasha 2.

Prošlog tjedna imali ste priliku pogledati HCL-ov Zeno Clash 2 gameplay i komentar video, gdje je naš urednik Igor zasigurno oborio neki rekord u učestalosti izgovaranja riječi “čudno” tijekom tih 12 minuta. Već smo mu u redakciji dodijelili minijaturni trofejić za taj podvig. No, čovjek nije bio u krivu – riječ je, vjerovali ili ne, o doista čudnoj igri, s čim se složio i naš Zoran u svojoj recenziji. Ista je objavljena prije koji sat i nestrpljivo čeka da kliknete na nju te u detalje doznate je li ta uvrnutost Zeno Clasha 2 ipak pozitivna i vrijedna vaših novaca.

Malo ćemo vam spoilati – Zoki tvrdi kako kupovinom igre plaćate zabavu i dosadu u istom paketu. Nismo baš fanovi plaćanja dosade. To bi moglo biti problematično.

RECENZIJA: Zeno Clash 2 recenzija Ovo je samo obavijest o svježe objavljenoj recenziji, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare i ocjene očekujemo vidjeti unutar same recenzije.