HCL.HR

Recenzirali smo Evoland, prekrasno putovanje kroz povijest gaminga

ToxarE 20.04.2013.   •   HCL objave


U Evolandu igranjem zapravo stvarate bolju i napredniju igru – otključavate bolju grafiku, zvučne efekte i nove mogućnosti – baš kao što su i same igre napredovale kroz povijest. Genijalno je!

Kaže ovako naš Žarko u uvodu svoje upravo objavljene recenzije Evolanda:

“Evoland je jednostavno oda starijim akcijskim avanturama i RPG igrama koju bi svaki istinski ljubitelj Zelda i Final Fantasy serijala trebao kupiti i zaigrati. Točka. Sad kad sam to rekao, vraćam se nazad na ovo remek-djelo. Ljudi bok!”

I to je to. To vam je njegova recenzija. Ozbiljno. To je naša najkraća recenzija ikad! Žarko je očito imamo moment genijalnosti pri pisanju tih riječi, baš kao i kreatori Evolanda koji su stvorili igru poput nijedne do sada, ali opet i poput svake do sada. Zvuči neobično? Jeste zainteresirani čuti više o tome? Pratite link ispod i saznajte je li stvarno taj citirani tekst naša kompletna recenzija igre (hint: nije).

RECENZIJA: Evoland Ovo je samo standardna vijest o upravo objavljenoj recenziji Evolanda, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o Evolandu očekujemo vidjeti ispod same recenzije (samo pratite link).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?