HCL.HR

Recenzirali smo Evoland, prekrasno putovanje kroz povijest gaminga

Patrik1717 20.04.2013.   •   HCL


U Evolandu igranjem zapravo stvarate bolju i napredniju igru – otključavate bolju grafiku, zvučne efekte i nove mogućnosti – baš kao što su i same igre napredovale kroz povijest. Genijalno je!

Kaže ovako naš Žarko u uvodu svoje upravo objavljene recenzije Evolanda:

“Evoland je jednostavno oda starijim akcijskim avanturama i RPG igrama koju bi svaki istinski ljubitelj Zelda i Final Fantasy serijala trebao kupiti i zaigrati. Točka. Sad kad sam to rekao, vraćam se nazad na ovo remek-djelo. Ljudi bok!”

I to je to. To vam je njegova recenzija. Ozbiljno. To je naša najkraća recenzija ikad! Žarko je očito imamo moment genijalnosti pri pisanju tih riječi, baš kao i kreatori Evolanda koji su stvorili igru poput nijedne do sada, ali opet i poput svake do sada. Zvuči neobično? Jeste zainteresirani čuti više o tome? Pratite link ispod i saznajte je li stvarno taj citirani tekst naša kompletna recenzija igre (hint: nije).

RECENZIJA: Evoland Ovo je samo standardna vijest o upravo objavljenoj recenziji Evolanda, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o Evolandu očekujemo vidjeti ispod same recenzije (samo pratite link).