HCL.HR

Recenzirali smo Naval War: Arctic Circle

Igor Belan 16.05.2012.   •   0 komentara   •   HCL objave


Podžanr pomorskih strategija dobio je naslov vrijedan pažnje iz Turbo Tape Gamesa te pod izdavačkom palicom Paradox Interactive. Igrali smo ga i evo što imamo za reći.

Neki će reći kako je blesavo trošiti vrijeme na igre poput Naval War: Arctic Circlea, pogotovo u vrijeme godine kada izlaze svi ti pompozno najavljivani hitovi. No mi mislimo da je bitno povremeno istaknuti i malo slabije poznate naslove, one koji nemaju skupe reklamne kampanje i koje nisu nastavci nastavaka koji se redovito dobro prodaju. Često su to igre ciljane da udovolje gamerima specifičnih ukusa. Nedavno smo tako objavili našu recenziju Civilizacije u fantasy settingu ilitiga PC ekskluzive imena Warlock: Master of the Arcane, a tu je naravno i genijalni Xbox Live Arcade naslov Fez koji nas iznenadio koliko i zabavio.

Iako su gore navedene igre uglavnom visoko ocjenjene, priča s Naval War: Arctic Circleom nije tako sretna. Ali nije ni nesretna. Igra je ovo koja će zadovoljiti fanove žanra, a zbog nekih pojednostavljenja privući i prosječnog RTS-loving gamera ka pomorskim strategijama. Odnosno, barem će probati to učiniti. Ima li ova igra ono što vi tražite, provjerite iza linka priloženog ispod.

RECENTIJA: Naval War: Arctic Circle

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?