HCL.HR

Recenzirali smo Of Orcs and Men

Igor Belan 12.11.2012.   •   HCL objave


Nakon Assassins Creeda 3 donosimo vam recenziju akcijskog RPG-a koji je pokušao unijeti dašak svježine u fantasy svijet. Je li u tome uspio? Evo što mi mislimo.

Iako ima mnogo iskustva u industriji, Cyanide se zapravo nikad nije baš proslavio kao developer. Tijekom godina igrali smo razne igre iz ovoga studija, no mahom se radilo o osrednjim naslovima koji su djelovali kao da imaju potencijala, ali su izbačeni na tržište prebrzo, vjerojatno pod utjecajem novca-gladnih izdavača. No s njihovom novom igrom, epskim akcijskim RPG-om imena Of Orcs and Men trebalo je biti drugačije. Tu je friški novi engine, novi svijet s interesantnom pričom, a gledajući koliko često su nam slali objave za novinare, činilo se kako se oko ove igre i Cyanide i izdavač Focus Home jednostavno više trude. Djelovalo je kao da je ovo njihov epski RPG koji će pokrenuti cijeli serijal. Naš Renato proveo je više od 15 dana uz igru, mnogo razmišljao i zapisivao dojmove, a njegova upravo objavljena recenzija otkriti će vam treba li na kraju uložiti u ovu igru ili ju jednostavno zaboraviti. Sve već znate – pratite link ispod i ostavite nam svoje ocjene i komentare.

RECENZIJA: Of Orcs and Men Ovo je samo vijest o novoj recenziji, stoga su ovdje komentari zaključani. Vaše komentare ostavite nam unutar same recenzije prateći link iznad.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?