HCL.HR

Recenzirali smo Saints Row: The Third

Igor Belan 25.11.2011.   •   0 komentara   •   HCL objave


Igrali smo The Third i moramo reći da je novi Saints Row naslov definitivno jedan od najzabavnijih primjera sandbox žanra.

THQ je napravio odličan posao u promoviranju igre Saints Row: The Third. Svako toliko plasirali su nam novi trailer, pokoji novi screenshot, a svaki od njih govorio je mnogo o igri koja nas očekuje. I prije nego smo ju zaigrali bili smo prilično sigurni da će biti riječ o nesavršenom, ali poprilično ludom i svakako zabavnom sandbox naslovu, vjerojatno najluđem u cijelom serijalu. Nakon što smo ju odigrali, izanalizirali uzduž i poprijeko, možemo opet reći isto – THQ je napravio odličan posao u promoviranju ove igre. Plus – naša sposobnost predviđanja kvalitete igara su izvanredne. Ali to smo već znali.

No unatoč činjenici da smo više-manje jasno znali što ćemo sa Saints Row: The Third dobiti, igra nas je u nekoliko situacija ipak uspjela iznenaditi, a nerijetko su neke scene izmamile smješak na lice. Naš Juraj recenzirao je igru, a njegova recenzija nalazi se odmah iza linka ispod. Ne propustite ovu igru ako volite sandbox, a ne zaboravite nam ostaviti ni svoje komentare i ocjene u recenziji.

RECENZIJA: Saints Row: The Third

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?